Гэта не V54 але V53....
Дайце мне экран, дзе напісаны серыйны інструмент..
IMG_3561.jpg
Гэта не V54 але V53....
Дайце мне экран, дзе напісаны серыйны інструмент..
IMG_3561.jpg
"адзінае, што стаіць паміж вамі і вашай мэтай з'яўляюцца********* працягвае распавядаць аб тым, чаму вы не можаце дасягнуць яго."
інструмент і 0386
Я не бачу фота.. калі няма вам бы дапамог сабе знайсці сябе
дакладнае.... абодва інструмента v54 0386, не чытае мяне ў bdm , а v50 чытае і піша выдатна.... я стараўся толькі, каб мець упэўненасць у тым, што есць некаторыя праблемы на ecu, тэлевізар з плоскім экранам schedino і інш
Вы не павінны рабіць усе травы ў адзін пучок. НЕ ўсе V54 маюць BDM fake выгляд.
Пакуль выкарыстанні schedini farlocchi, што яны ўсе pin-код наадварот, BDM ніколі не будзе ісці, зразумела, з афіцыйным...
Таму перш, чым сказаць, што на V54 па BDM не ідзе, зварная дрот, провад.
Нічога асабістага, зразумела.
Не ўсе V54 яны добрыя і надзейныя. але, зразумела, усе ў лом.
З майго асабістага вопыту горшыя тыя, пагружаныя ў сілікон, заўседы кажуць аб V54.
Гэты пластык сказаў VD300 або VF300, што есць, і КАЛІ-61G у BDM ідуць казка і, а таксама ў jtag, але заўседы драты драты, без frocerie, dime schedini etc...
я ведаю, што, магчыма, вы не зразумелі.... калі я выкарыстоўваю cmd bdm , bdm del galletto v50 ..., з schedini спружыны ... і ўсе працуе выдатна.... і затым выкарыстоўваць 2 пеўнік v54 tool 0386 і не працуе адразу!!!!! як вы avdire, што schedinini, якія не працуюць?!!!!!!!!!!!! comeeee?!!!
Не тое, што ў мяне з табой, ці табе не веру.
Проста кажу табе, што з майго асабістага вопыту, і з блокамі кіравання cazzutelle, тыпу MArelli Mj6DF3 і Delphi, Ford або SID206, толькі западліцо, гледзячы на pin1 з тестеров я справілася.
З V54 box метал, а V53, металічны гараж невялікі.
І рашэнне, што трэба перагледзець hw, вядома, у вас інтэграваныя LS14, а таксама іншыя няправільныя..............мне здаецца, што карыстальнік размясціў кампаненты, змяніць у v53 тыя ж самыя, што служаць табе, зрабі пошук на форуме............
Я не магу размясціць фатаграфіі, трэба проста шукаць ****** Fantomel V54 пхд
Я тым часам я сабраў 2 кварцавыя генератары 16мгц замест балючай выпрамнік браўн.