у 1f7aa8 ты змен, верагодна, з драйвера ад ECM і таму ты не адзначае змены, але файл modificatp. На жаль, я не магу сказаць, калі змяненне з'яўляецца правільным.
у 1f7aa8 ты змен, верагодна, з драйвера ад ECM і таму ты не адзначае змены, але файл modificatp. На жаль, я не магу сказаць, калі змяненне з'яўляецца правільным.
дзякуй, франка! я пайшоў, каб праверыць, ці я бачыў змены!
цяпер у мяне есць некалькі пытанняў да цябе, калі я магу!
я заўважыла, што нават кантрольная сума змянілася-гэта нармальна?
ты якое праграмнае забеспячэнне вы выкарыстоўвалі, каб знайсці яго? і вы павінны былі праверыць цябе па ўсей карце, каб знайсці змена?
тое, што ты загружаны, ты-гэта поўнае чытанне, вы павінны працаваць толькі на flash, у адваротным выпадку файл можа не быць прызнаным, і ў любым выпадку змены, якія есць не cks.
уга ---- прэзідэнт A.E.P.
я выкарыстаў ECM, ўніз есць клавіш з лініі чырвоныя і сінія і чорныя стрэлкі, якія шукаюць розніцу паміж двума адкрытымі файламі.
Кантрольная сума, улічваючы змены, вядома, змянілася
дзякуй, хлопцы!
вы, іван, гэта поўны файл я не ведаў, што ен павінен быў працаваць толькі на flash дзякуй!
так што я цяпер, каб ведаць, калі вы на самой справе змяніць, што было зроблена, я павінен, вядома, паспрабаваць, але, каб гэта ведаць мне трэба было б ведаць inidirizzi калі яны.
каб даведацца адрасы карце, як гэта можна зрабіць?
для адрасы гэта займае яго damos і выкарыстоўваць яго з winols.
уга ---- прэзідэнт A.E.P.
ах ок, ідэальна вялікі дзякуй, іван![]()