я хачу зрабіць апошнюю спробу..ugoboss я зрабіў, як вы сказалі... закупляецца зыходны файл і праверылі, што...мне пацвердзіце, па меншай меры, калі рэгістрацыя можа быць добра, ці я павінен змяніць іншы.? дзякуй усім
я хачу зрабіць апошнюю спробу..ugoboss я зрабіў, як вы сказалі... закупляецца зыходны файл і праверылі, што...мне пацвердзіце, па меншай меры, калі рэгістрацыя можа быць добра, ці я павінен змяніць іншы.? дзякуй усім
выбачайце, вось нават файл ori тэма форуму
можа быць, вы не ведаеце, дзе і знаходзіцца, каб сказаць яму, чытайце і пішыце з bdm!!!!
Што такое заяц? Трус Abarth
калі гэта першы файл, які вы адправілі тое, што вы пішаце, для мяне не мае ніякіх праблем.
уга ---- прэзідэнт A.E.P.
для мяне гэта інструмент, які асечкі..
я ўзяў у каледжах больш duna экю, блакіраваных гэтыя цацкі з пластыка..
"адзінае, што стаіць паміж вамі і вашай мэтай з'яўляюцца********* працягвае распавядаць аб тым, чаму вы не можаце дасягнуць яго."
Я напісаў квэст апошні файл, як.рэкамендуецца ugoboss і ўсе ў парадку !!!! Магу вам гарантаваць, што гэта пластыкавыя цацкі напісаў (ла) bosch edc 15/16, а таксама многія Marelli ніколі не toppare .. і, калі.для выпадку, адбываецца, што-то ніколі не вінаваты.такая цацка з пластыка, як у дадзеным выпадку, я мяркую, што казіно гэта зрабіў, хто напісаў папярэдні файл ..! Дзякуй усім за парады і дзякуй ugoboss, што схапілі адразу.рашэнне нават Без прагляду файла !