Старонка 2 з 2 PrimaПерад 12
Вынікі з 11 па 13 з 13

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di puntospeed1.3
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    ВАС
    Et
    36
    Паведамленні
    150
    Citazione Першапачаткова Напісаў djang01 Visualizza Messaggio
    Я ўжо даў трохі дызельнага паліва ў верхняй павялічыць карту дыму, аднак, калі я пайду далей fumicchia трохі. Вы кажаце, што калі павялічыць карту n75 ціск падымаецца? Як я зайду, як ціск з turbo stock вакол 4000giri?
    па-першае, ты робіш карту падманулі або супыну ў курсе? у адваротным выпадку становіцца цяжка колькасна IQ, што впрысните рэальнага. да 70 75 мг не курыць так шмат, калі вы ўстаяце больш чым паліць.
    я, я спрабаваў, а 1.6 у 4000giri з пікам на 1.8 і праходзіць на 2500giri, потым ціск падае прыкладна да 1.2 пасля 4500. так улада робіць каля 3500.
    затым ад некалькі градусаў наперад, у адваротным выпадку толькі турба не хадзіць.

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Май, 2015
    Болга
    Рым
    Паведамленні
    74
    Break будуць тузы? Калі вы, вядома, што я іх змяніць, таму што які-то іншы спосаб ёсць? Павялічваючы ў выпадку, калі значэння? Не занадта 1.6 бар з турба складзе? Не ведаю, як штурхаць, і што IQ я павінен дабрацца да 4000rpm, каб быць вакол 170/175 л. с.? Затым, як ужо было сказана раней, таксама павялічваючы з карты turbo на дыягностыцы ціск не падымаецца пасля 3700 абаротаў у хвіліну. Калі змены на карце n75 гэта правільна? Ці існуе які-то іншы абмежавальнік turbo? Шукаеце карты на вока на winols не магу прызнаць іншыя. Тыя, што я знайшоў, я спрабаваў ўручную, без дам, і таму, што калі ведаеш, што шукаць лёгка.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di puntospeed1.3
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    ВАС
    Et
    36
    Паведамленні
    150
    калі з vag больш, чым 1.62 бар не паказвае. а максімум 1.6 бар 4000 я кажу гэта, таму што там ідзе мой сябар, час ад часу, але нават 1.50 ў парадку. відавочна, у нізкай было больш, вядома, на 1.7, толькі ад дызельнага паліва на гэтых overboostano лёгка.
    есць 2 карты overboost або 1; залежыць ад файла. ёсць таксама абмежавальнік на карце, што больш tot геаметрыі не прымушае ісці.(але не ведаю адрас).

калі вы практычны доказаў у роўнай дызельнае паліва ўпырскваецца, ад 5% 7% не скажу на ўсю карту overboost (вы можаце таксама зрабіць гэта), але на апошніх кропак і правер яшчэ раз ціск.

Старонка 2 з 2 PrimaПерад 12

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •