ок, тады я зірнуць, як толькі я атрымаю ўсе.
ок, тады я зірнуць, як толькі я атрымаю ўсе.
Я пацвярджаю тое, што кажа Мацей ўнутры кампакт-дыск праграмнага забеспячэння ў вас есць падрабязныя тлумачэнні, як выкарыстоўваць пеўнік, я лічу яго больш складаным у выкарыстанні праграма для апрацоўкі карт, таму што не l я ніколі не выкарыстоўваў, але што тычыцца коні, паверце, што вы не можаце памыліцца. ..
Я ў адпаведнасці з гэтым абмеркаванне бачыў, што я рухаюся ў цемную бок ECU, і я хацеў бы зразумець некаторыя адрозненні..
У першую чаргу, што розніца паміж Galletto 1260 і v54 (я мяркую, што адзін толькі OBD2 і яшчэ мае ўкладкі, але гэта не ясна) ?
На EDC16C39 праз OBD2 можна зрабіць УСЯГО рэзервовага капіявання, так і ў e2prom і eeprom і адноснай рерайт або толькі частковае?
Выбачайце, калі не адкрываю новую тэму, але тут мы застаемся ў тэме!
Дзякуй
Жыві ****** & Памры як ГЕРОЙ !
Прыкладаю Дакумент, які я стварыў (капіяваць і ўставіць тут і li) для працэдуры ўстаноўкі праграмнага забеспячэння і выкарыстання базы.
Такім чынам, у роўнасці выдаткаў, улічваючы, што, як ні дзіўна, але, варта approsimativamente ж лічба, як можна v54?
Безумоўна, больш усім вядома, што ў 1260, але ўсе і ва ўсім!
Потым убачыў, што enunci пытанне кіроўца, маючы Windows8.1 64bit (сказаў winzoz не выпадкова), я мяркую, што v54 дыяметр менш непрыемнасцяў 1260 года.. (у мяне было праблем, нават з elm327-china з драйверам, так як да гэтага часу было не так страшна нагамі, і мне прыйшлося зрабіць downgrade, каб зрабіць яго стабільным і працуе).
Дзякуй за адказ
па якой цане певень з дзімам?
там, дзе вы яго купілі?