Старонка 2 з 5 PrimaПерад 1234 ... АпошняеUltima
Вынікі з 46 11-20

Абмеркаванне: эксперыменты з пеўнік.

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Верасень 2015
    Паведамленні
    26
    ок, тады я зірнуць, як толькі я атрымаю ўсе.

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Верасень 2015
    Паведамленні
    27
    Я пацвярджаю тое, што кажа Мацей ўнутры кампакт-дыск праграмнага забеспячэння ў вас есць падрабязныя тлумачэнні, як выкарыстоўваць пеўнік, я лічу яго больш складаным у выкарыстанні праграма для апрацоўкі карт, таму што не l я ніколі не выкарыстоўваў, але што тычыцца коні, паверце, што вы не можаце памыліцца. ..

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di tranky
    Дата Рэгістрацыі
    Aug 2015
    Болга
    Alfa147Land
    Паведамленні
    702
    Я ў адпаведнасці з гэтым абмеркаванне бачыў, што я рухаюся ў цемную бок ECU, і я хацеў бы зразумець некаторыя адрозненні..
    У першую чаргу, што розніца паміж Galletto 1260 і v54 (я мяркую, што адзін толькі OBD2 і яшчэ мае ўкладкі, але гэта не ясна) ?
    На EDC16C39 праз OBD2 можна зрабіць УСЯГО рэзервовага капіявання, так і ў e2prom і eeprom і адноснай рерайт або толькі частковае?
    Выбачайце, калі не адкрываю новую тэму, але тут мы застаемся ў тэме!
    Дзякуй
    Жыві ****** & Памры як ГЕРОЙ !

Дата Рэгістрацыі
    Aug 2015
    Болга
    Alfa147Land
    Паведамленні
    702
    Прыкладаю Дакумент, які я стварыў (капіяваць і ўставіць тут і li) для працэдуры ўстаноўкі праграмнага забеспячэння і выкарыстання базы.
    File Allegati Файл Ўкладання

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Паведамленні
    103
    Citazione Першапачаткова Напісаў tranky Visualizza Messaggio
    Я ў адпаведнасці з гэтым абмеркаванне бачыў, што я рухаюся ў цемную бок ECU, і я хацеў бы зразумець некаторыя адрозненні..
    У першую чаргу, што розніца паміж Galletto 1260 і v54 (я мяркую, што адзін толькі OBD2 і яшчэ мае ўкладкі, але гэта не ясна) ?
    На EDC16C39 праз OBD2 можна зрабіць УСЯГО рэзервовага капіявання, так і ў e2prom і eeprom і адноснай рерайт або толькі частковае?
    Выбачайце, калі не адкрываю новую тэму, але тут мы застаемся ў тэме!
    Дзякуй
    Ну. Адрозненні шматстайныя. Па-першае, як вы сказалі, адзін назад bdm boot і jtag толькі obd. Драйверы v54 значна больш у курсе і з'яўляецца значна больш стабільным ў запісу

Дата Рэгістрацыі
    Aug 2015
    Болга
    Alfa147Land
    Паведамленні
    702
    Такім чынам, у роўнасці выдаткаў, улічваючы, што, як ні дзіўна, але, варта approsimativamente ж лічба, як можна v54?
    Безумоўна, больш усім вядома, што ў 1260, але ўсе і ва ўсім!
    Потым убачыў, што enunci пытанне кіроўца, маючы Windows8.1 64bit (сказаў winzoz не выпадкова), я мяркую, што v54 дыяметр менш непрыемнасцяў 1260 года.. (у мяне было праблем, нават з elm327-china з драйверам, так як да гэтага часу было не так страшна нагамі, і мне прыйшлося зрабіць downgrade, каб зрабіць яго стабільным і працуе).
    Дзякуй за адказ

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Aug 2015
    Паведамленні
    0
    па якой цане певень з дзімам?

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Aug 2015
    Паведамленні
    0
    там, дзе вы яго купілі?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Паведамленні
    103
    Citazione Першапачаткова Напісаў tranky Visualizza Messaggio
    Такім чынам, у роўнасці выдаткаў, улічваючы, што, як ні дзіўна, але, варта approsimativamente ж лічба, як можна v54?
    Безумоўна, больш усім вядома, што ў 1260, але ўсе і ва ўсім!
    Потым убачыў, што enunci пытанне кіроўца, маючы Windows8.1 64bit (сказаў winzoz не выпадкова), я мяркую, што v54 дыяметр менш непрыемнасцяў 1260 года.. (у мяне было праблем, нават з elm327-china з драйверам, так як да гэтага часу было не так страшна нагамі, і мне прыйшлося зрабіць downgrade, каб зрабіць яго стабільным і працуе).
    Дзякуй за адказ
    Мне вас шкада, але не Пеўнік будзе працаваць з win8. я, аднак, меў на ўвазе драйвера для чытання і запісы не драйверы для інтэрфейсу. Я, аднак, рэкамендую v54, 1260-гэта смецце па параўнанні (параўнаць з mpps).

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Паведамленні
    103
    Citazione Першапачаткова Напісаў antoniuccio Visualizza Messaggio
    там, дзе вы яго купілі?
    З кітая з лютасцю, li знаходзіцеся ў усе цэны. Я, аднак, калі б я быў на вашым месцы, каб не памыліцца, то вазьму ў краме форуму! па крайняй меры, вы ўпэўненыя, што гэта працуе.

Старонка 2 з 5 PrimaПерад 1234 ... АпошняеUltima

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •