-
не, я, зайшоў, купіў ужо з гэтай прашыўкі
-
СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (FO)
microsd, вам патрэбен новы max 8Gb, то вам патрэбныя новыя дадзеныя sd легка, што вашы пашкоджаны, і ўсю інфармацыю на тых, хто падаў вам інструмент.......
-
калі вы будзеце слухаць мяне вырашыць, чып не блакуе, ен блакуе карту памяці micro sd, атрымаць новы max 8Gb і фарматуецца ў fat32, а потым паглядзім, як вас знайсці cfg, якая ўласціва вашай tool
-
АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ (OF)
выконвайце анел, што вы будзеце добра
-
ты закупляюцца файл, пакласці ў мікра sd новая? калі ў вас есць новыя файлы скапіяваць 4 тэчкі ў мікра-і зноў падлучыце ўсе, калі ў вас есць пратаколы шэрага зрабіце reset, і павінна пайсці
-
блытаніна ne вы робіце так, першы мікра-памяці sd павінна быць новай пачкі, 2 дадзеныя з micro sd-карты павінны быць новыя, 3 файла .cfg і файл, які вы ўключыць пратаколы, калі вы знайшлі sw з файламі, якія працуюць у update, у тым ліку cfg зша, што, і гэта нармальна, калі перепрограммируйте ftdi вы прызнаць, як і іншы прылада, 2 простых рэчаў, якія вы павінны былі зрабіць, і калі ўсе-ткі эксперыментаваць?
-
Я лічу, што гэта кінуць.
Я тыя з аўто ў шэрым не ўдалося аднавіць.
Толькі на КВ, я даваў L00000, як вас, а fw версіі 0, і гэта быў SD карупцыі
-
Калі вы хочаце зрабіць іншыя тэсты, я файл K10033818.cfg ў мяне
-
прывітанне ўсім
з дапамогай карыстальнік на форуме, я абнавіў з файлам K10033818.bin, што ён павінен быць 4.036. праблема ў тым, што інфармацыя аб ksuite бачыць яшчэ як 3.099 так што я думаю, я змяніў толькі паслядоўны порт на практыцы..
ці можаце вы дапамагчы мне зрабіць абнаўленне fw 4.036?
мне патрэбныя файлы для абнаўлення, хоць..
дзякуй усім за дапамогу
-
Я напісаў табе, што трэба рабіць.
Вы напісалі, на самай справе fw 4.036. Імя файла з'яўляецца правільным.
Але да тых часоў, пакуль не зачыніць працэдуру з update пратаколы вісець такім чынам.
Трэба спампаваць і запусціць Ksuite 2,08 НЯМЕЦКІ, адрэдагаваныя
З гэтым абнаўленнем пратаколаў і актыўных cRp3 на цп
Пазнакі для Гэтай Дыскусіі
Запіс
- Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
- Ты вы не можаце адправіць адказы
- Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
- Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
-
Правілы Форума