напішыце ў bdm.. павінны высветліць і запісаць без праблем
напішыце ў bdm.. павінны высветліць і запісаць без праблем
Прывітанне Marcuc, праблема ў тым, што я толькі kessv2... я мог бы яе напісаць у bdm ад іншых людзей, але жадаючых добра вывучыць гэтыя marelli, я не магу зрабіць гэта, калі я не магу атрымаць яго, калі я хачу!!
Па гэтай прычыне я шукаю іншае рашэнне ў BDM
Прабачце за ўмяшанне, але, наколькі я ведаю, існуе праграмнае забеспячэнне пад назвай "VAG Checksum Fix" bosch edc*.*, есць хто-то, таксама адзін для Марелли?
Жыві ****** & Памры як ГЕРОЙ !
калі месца файл ori цябе, у разлік я
Прывітанне Alessio я цаню ваша прапанова прама зараз я не магу, таму што я не з мяне, ні файлаў ori ne mod... але ў любым выпадку не вырашае праблемы, так як я павінен пытацца, заўседы да вас карэкцыі!
І ад дзен, якія я шукаю, але не знаходжу нічога
хлопцы, я не магу выправіць chk edc 15 на клас a170 я ўзяў файл крычы быў зменены з ecm, але мой інструмент не вылічае кантрольную суму на edc 15, як мне? я бачыў сярод сем'яў, наяўных на ecm прымушае мяне рабіць толькі на mercedes temic 400 cdi і opel sdi ? мантана ж эбу ?? - гэта таксама добра?
не змесціцца ж эбу, і хаця б не паспрабаваць, вы павінны гэта зрабіць, выправіць у якой-небудзь праграме тыпу winols або праграм, прысвечаных cks, вам я магу сказаць, каб размясціць файл, які цябе выпраўляе, але потым не можа загрузіць з-за адсутнасці вашага паведамлення.
уга ---- прэзідэнт A.E.P.