мяне спачатку паскорыць і на месцы, каб убачыць, калі ен пачынае астываць, калі ж не ,гэта, вядома, праблема астуджэння або празмернае колькасць газу
прабачце, калі я ўмяшання, але я comincierei кантраляваць ціск ,што ціск ці нізкае, што высокае
У мяне была такая ж праблема на маім Volvo, вырашылі замена вентылятара радыятара па гарантыі.
Сімптомы былі дакладна тыя, што апісаны.
калі падключыць манометры і праверыць ціск, і вы разумееце, калі вентылятар астуджае даволі кандэнсатар cio? калі высокае ціск arrava ў 20, і нармальна, што ў вас есць праблема астуджэння высокага ціску не павінна перавышаць 14 макс 15 бар, пры адключэнні вентылятараў вы атрымаеце 20 і кампрэсар ідзе ў тупік, папраўце мяне, калі я памыляюся
Гэтыя аўтамабілі вельмі адчувальныя да колькасці газу ў кандыцыянеры і розніцы, нават мінімальнай, пу? даць збой.
Акрамя таго, існуюць версіі, што гара 750 г і больш, што яны збіраюць 850, можна даведацца з шыльды, якая знаходзіцца на корпусе фільтр салона, размешчанага на адсеку акумулятара. Калі ты паставіў 850 ў аўтамабілі, што ен збірае 750 падымаецца занадта ціск і ідзе ў блок клімату.
Акрамя таго, вы павінны сказаць мне, калі ў вас кандыцыянера ўручную, з дапамогай ручкі або лічбавы з вк-дысплеем. У другім выпадку можа быць яшчэ адна праблема, што потым не прыйшлося вырашаць, як вышэй, дазвольце мне паказаць вам, як вырашыць.
вы праверылі кампрэсар ? паглядзець з дапамогай манометры ціску, калі кампрэсар з мінімальных абаротаў помпы газ, як правіла, з'яўляюцца іх
Даказана 950 гр і ? пагоршылася ? загружана 750 гр ўсе ок, праблема была ў тым, што ен 100 гр-ы? ...