Старонка 2 з 3 PrimaПерад 123 АпошняеUltima
Вынікі з 22 11-20

Абмеркаванне: Праблема кандыцыянер

Прагляду " Гібрыд"

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2013
    Паведамленні
    29
    Citazione Першапачаткова Напісаў freddyecu Visualizza Messaggio
    Wdb2030041a256027 гэта ? рама ..
    Я б з 950g, і, аднак, факты, праверыць ціск.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Aug 2015
    Болга
    Салерно
    Паведамленні
    121
    мяне спачатку паскорыць і на месцы, каб убачыць, калі ен пачынае астываць, калі ж не ,гэта, вядома, праблема астуджэння або празмернае колькасць газу

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Сіцылія
    Паведамленні
    234
    прабачце, калі я ўмяшання, але я comincierei кантраляваць ціск ,што ціск ці нізкае, што высокае

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2014
    Паведамленні
    29
    У мяне была такая ж праблема на маім Volvo, вырашылі замена вентылятара радыятара па гарантыі.

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2014
    Паведамленні
    29
    Сімптомы былі дакладна тыя, што апісаны.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Сіцылія
    Паведамленні
    234
    калі падключыць манометры і праверыць ціск, і вы разумееце, калі вентылятар астуджае даволі кандэнсатар cio? калі высокае ціск arrava ў 20, і нармальна, што ў вас есць праблема астуджэння высокага ціску не павінна перавышаць 14 макс 15 бар, пры адключэнні вентылятараў вы атрымаеце 20 і кампрэсар ідзе ў тупік, папраўце мяне, калі я памыляюся

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (OF)
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Паведамленні
    935
    Гэтыя аўтамабілі вельмі адчувальныя да колькасці газу ў кандыцыянеры і розніцы, нават мінімальнай, пу? даць збой.

Акрамя таго, існуюць версіі, што гара 750 г і больш, што яны збіраюць 850, можна даведацца з шыльды, якая знаходзіцца на корпусе фільтр салона, размешчанага на адсеку акумулятара. Калі ты паставіў 850 ў аўтамабілі, што ен збірае 750 падымаецца занадта ціск і ідзе ў блок клімату.

Акрамя таго, вы павінны сказаць мне, калі ў вас кандыцыянера ўручную, з дапамогай ручкі або лічбавы з вк-дысплеем. У другім выпадку можа быць яшчэ адна праблема, што потым не прыйшлося вырашаць, як вышэй, дазвольце мне паказаць вам, як вырашыць.

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2013
    Паведамленні
    29
    Citazione Першапачаткова Напісаў blackwolf76 Visualizza Messaggio
    Гэтыя аўтамабілі вельмі адчувальныя да колькасці газу ў кандыцыянеры і розніцы, нават мінімальнай, пу? даць збой.

Акрамя таго, існуюць версіі, што гара 750 г і больш, што яны збіраюць 850, можна даведацца з шыльды, якая знаходзіцца на корпусе фільтр салона, размешчанага на адсеку акумулятара. Калі ты паставіў 850 ў аўтамабілі, што ен збірае 750 падымаецца занадта ціск і ідзе ў блок клімату.

Акрамя таго, вы павінны сказаць мне, калі ў вас кандыцыянера ўручную, з дапамогай ручкі або лічбавы з вк-дысплеем. У другім выпадку можа быць яшчэ адна праблема, што потым не прыйшлося вырашаць, як вышэй, дазвольце мне паказаць вам, як вырашыць.
    Як апісвае праблему, неабходна павялічыць хуткасць кручэння кампрэсара, каб прымусіць яго працаваць так ? адсутнасць газу.
    Было б наадварот, cio? працаваў, як мінімум, і то пры разгоне стаяў, было б празмернае колькасць.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di Alessio93
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2013
    Болга
    squinzano
    Паведамленні
    257
    вы праверылі кампрэсар ? паглядзець з дапамогай манометры ціску, калі кампрэсар з мінімальных абаротаў помпы газ, як правіла, з'яўляюцца іх

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Паведамленні
    277
    Даказана 950 гр і ? пагоршылася ? загружана 750 гр ўсе ок, праблема была ў тым, што ен 100 гр-ы? ...

Старонка 2 з 3 PrimaПерад 123 АпошняеUltima

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •