Мне праверыць, калі файл ўкладання ? scodificato добра,
Мне праверыць, калі файл ўкладання ? scodificato добра,
gerard я настойваю, што гэта помпа нізкага ціску...ціск ж павінна быць каля 4 бар), у адваротным выпадку nisva...
тады я не думаю, што фарсункі перастаюць працаваць, у любы момант, і нават робячы тэст інжэктара звонку, што паглядзець?ок, пырскае, але калі прэс не ? права, як паглядзець??што вы робіце, пакладзеце палец перад пульверызатара, каб убачыць, калі вы апынецеся?
ад дайце нам ведаць, як толькі вы можаце, таксама, чаму? comescrivevo на tread mercedes c220 cdi я думаю, што праблема ўсе, як помпа BP.
зрабіце diagniosi і вымярае ціск і паведаміце нам вынікі
Прабачце, хлопцы, але сення ў мяне не было часу нават, каб убачыць, што колер быў ulysse і, такім чынам, няма доказаў, адклаў усе, што на заўтра
калі фарсункі пырскаюць рухавік запускаецца... " або "d"? нейкі намек..помпа bp павінна перавышаць 1,5 бар (ціск у якой поршань з спружынай, які знаходзіцца пад штуцэрам на ўваходзе ўсіх common rail bosch апускаецца і f? увайсці дызельнае паліва ў помпу, калі цячэ ****** .. ), а працоўны ціск складае 2,5-3,0 бар.
прабачце, калі я ўмяшання, але, не маючы аўтамабіль наперад ? трохі цяжка даць вам добры савет або рэкамендацыі, накіраваныя..? трэба зняць усе сумневы.
Фільтр дызель ты праверыў?
Вы праверылі размеркаванне, калі ? усе ў працэсе?
крыс зрабіў ? што жэрар slacking пасля таго, як ен прыводзіцца ў рух пасля працяглай стаянкі, а цяпер раптам не хапае я не думаю, што размеркаванне скокаў ад аднаго моманту да іншага-фільтр дызельнага паліва, аднак, заўседы добра, каб праверыць яго, але я настойваю, што праблема ва ўсім ? помпа вр рухавікі psa трэба шмат прэс-ісці мне ? ужо наткнуўся на xantia 2.0 hdi прэс-вр было 2бар ? не заводзіўся, замяніў помпу hpcr мяркуючы, што гэта была яна ? nisva усталяваны новы помпа вр з 4bar аўтамабіль ? гуляе таксама з старога помпы hpcr...
аднак цяпер, я думаю, лепш за ўсе я памятаю, што на ferarri 807,што тое падобныя на ford,высветліў эксперт, праблема акіслення кантактаў эбу як гэта ? размешчана прама пад вадасцек лабавога шкла я б не хацеў, што здарылася з вамі? дзіўны факт ? што раней ? гульню, калі ecu быў акісляецца не сыходзіў зусім, я думаю....
Апошні раз рэдагавалася манро; 09-10-2012 ў 15:08