Старонка 2 з 3 PrimaПерад 123 АпошняеUltima
Вынікі 11-20 21 -
    СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (OF) L'avatar di motorsport
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Болга
    кампанія
    Паведамленні
    1,110
    dasch я маю на ўвазе ўсю карціну сродак!!
    Вы сапраўды не зразумелі што-тое, пакуль вы не ў стане растлумачыць гэта сваей бабулі (Эйнштэйн)

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2014
    Паведамленні
    259
    Я спрабаваў з пеўня, але ен кажа мне, што файл, які я спрабую чытаць, не правільныя памеры
    ДЖАНІ

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2014
    Паведамленні
    259
    RISOLTOOOOOOOOOOOOOOOOOO
    хлопцы, вялікі дзякуй ўсім за падтрымку, што вы мне далі, вы былі вельмі добрыя,дзякуй.
    праблема была звязана з тым, што ў выніку атрымалася карціна не разумеў, калі заставаўся уключаным або памер, засталося гарыць індыкатар ключа гарыць, і індыкатар, які паказвае, што націснуць на педаль тормазу.
    іншыя індыкатары пад тахометр згас і праз некалькі секунд патушаны, засталося толькі індыкатар ручнога тормазу гарыць.
    учора ўвечары я зноў спакойна ў машыну, і ў абсалютнай цішыні я пачуў rele', што зрабіў пасля прыкладна 30 секунд пасля ўключэння базы .
    справа ў тым, што няма нічога памер і, такім чынам, senbrava усе ок.
    таму, сябры, што вы зайшлі на sid305 renault scenic 110 моцны дызель 2011 калі вы хочаце прачытаць і напісаць пасля таго, як усе ўключана запальванне і націснутая на працягу 8 секунд кнопку "пуск", пры чытанні або запісы слухайце на sx прыборнай панэлі, і вы пачуеце адзін цік пасля прыкладна 36 секунд .
    проста націсніце адразу кнопку адзін раз, і чытанне або запіс працягваецца без праблем ,проста націсніце кожны раз, калі вы чуеце гэта...
    Таксама ен раз, і гэта было добра....fiuuuuuuuuu
    ДЖАНІ

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (OF) L'avatar di motorsport
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Болга
    кампанія
    Паведамленні
    1,110
    Рады, вы перавысілі прыгожая манга... на самай справе, як я сказаў, я сабе адразу для ўключэння ў dasch,усе добра, што добра канчаецца!!
    Вы сапраўды не зразумелі што-тое, пакуль вы не ў стане растлумачыць гэта сваей бабулі (Эйнштэйн)

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Паведамленні
    1,825
    мне здаецца я дзе-то чытаў, што для часовага выключэння рамкі, пасля tot секунд ,вы павінны быць унутры машыны, дзверы кіроўцы зачынена, а педаль тормазу раздушаны, я ніколі не меў магчымасці паспрабаваць, але калі хто-небудзь хоча, то можа пісаць тут.
    уга ---- прэзідэнт A.E.P.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2014
    Паведамленні
    259
    Citazione Першапачаткова Напісаў ugoboss Visualizza Messaggio
    мне здаецца я дзе-то чытаў, што для часовага выключэння рамкі, пасля tot секунд ,вы павінны быць унутры машыны, дзверы кіроўцы зачынена, а педаль тормазу раздушаны, я ніколі не меў магчымасці паспрабаваць, але калі хто-небудзь хоча, то можа пісаць тут.
    У бліжэйшыя дні я павінен зрабіць іншы роўна я імкнуся, і я вам скажу.
    Дзякуй усім, �

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Паведамленні
    308
    я зрабіў megane 3 1.5 dci sid 305 перадач у перад і кожныя 2 хвіліны тормазу і ўтрымлівайце, а кнопку "пуск" націснутай на працягу 5 секунд

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2014
    Паведамленні
    259
    Я зрабіў адзін тэст на чытанне і запіс.
    Аўтамабіль SCENIC III X-MODE 2011 1.5 dci 110cv акп.

Для чытання:
    Перш за ўсе, падключыце добры зарад батарэі.
    адкрыйце дзверы кіроўцы, уключыце запальванне (не націскаючы кнопку "пуск", калі няма, гэта прыводзіць у рух) пакінуць у абмен на P, і не дакранайцеся ні педалі.
    Каб выключыць запальванне выняць карту і зноў уключыце яго, зноў устаўце карту,не націскайце не педаль або кнопку
    чытанне гэтай кропкі ая arriver? у канцы (каля 12 хвілін) без перапынку.

Для запісу :
    Перад пачаткам працы паставіць на D, то зняць картку.
    Выключыць запальванне і не чапаць больш? няма педалі.
    Калі падчас працэдуры загараецца чырвоная рамка на прыборнай панэлі, які кажа, каб перамясціць курс ignoratelo.
    Пачніце працэдуру пісаць, што прасіць? каб уключыць запальванне, устаўце карту.
    Пачніце запіс.
    Пры запісу звярніце асаблівую ўвагу на rel? што роскіду? на sx прыборнай панэлі прыкладна на 35 секунд.
    калі гэта адчувае, націсніце, калі ласка, на 1 звярнуўся кнопку "Пуск" для працягу запісу.
    Вы павінны паўтарыць аперацыю кожны раз, калі вы чуеце здымкі rel? да канца чытання.
    Добры дзень усім і дзякуй x падтрымка

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2015
    Паведамленні
    80
    Вельмі цікава......
    Прабачце мой пытанне, калі па-дурному. Як я чытаў у гэтай пасады крокі былі таго, каб запісаць файл на врі ў эбу. Для якой патрэбы? якія праблемы ўзнікалі аўтамабіль?
    Магчыма, я прапускаю што-то!!!! (ТДА)??? я, асветленых ласкава?
    Дзякуй усім

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2014
    Паведамленні
    259
    Ніякіх праблем з аўтамабілем
    Факт ? што заказчык хацеў паўтарыць арыгінальныя машыны....
    ДЖАНІ

Старонка 2 з 3 PrimaПерад 123 АпошняеUltima

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •