прывітанне djang вы разабраліся, то з машынай? я хацеў бы ведаць, як
Так, я вырашыў, на выхадзе была невялікая ўцечка дызельнага паліва, што на ноч я разгрузкі фільтр, для бяспекі я дадаў зваротны клапан, і я праверыў фазы з vag(была ў фазе 2 градусаў) цяпер вельмі добра. Калі вам трэба, калі ў мяне есць час, перамыкацца? як праверыць фазы ад vag, якія варта правяраць кожныя 70-80k км, каб эфект расцяжэння рамяня
пазбавіцца ад аўтамабіля не азначае вырашыць праблему, у любым выпадку, мы правяраем, калі пры няспраўнасці паліць, злегку бялесыя ззаду, то гэта азначае, што, хутчэй за ўсе, у вас trafilazioni вады дзе-небудзь, колькі км машына? усе тэхнічнае абслугоўванне заўседы былі строга выкананы? вы зрабілі яшчэ раз праверце фазы рухавіка для бяспекі? гэтыя рухавіка, будучы фарсункі, помпа, але з 116 клапанаў замест 8 маюць каэфіцыент сціску адрозніваецца больш? характарыстыкі, але таксама і pi? далікатныя, Bkd ? знакаміты галавы crepate.
Каэфіцыент сціску ? той жа, галоўка блока цыліндраў ? sana, мне не патрабуецца вялікі паток вады, і, як я ўжо? сказаў праблема ? вырашана, была ўцечка дызельнага паліва, і быў злегку не ў фазе, на 2 градусы прыкладна.