-
Па-мойму лямбда карэктуе вельмі, праблема ? зразумець, як я цяпер brancolo ў цемры-й? глыбока.
Цыкл рухавіка Дызеля ? неймаверна, што вы можаце прымусіць яго працаваць на долю стехиометрического чаму? fumerebbe, як цягнік, вугаль, павінен заўседы працаваць у лішку паветра, мінімальная суадносіны паветра/паліва пу? нават 100 да 1 тое ультра тонкія.
Як я ўжо? эспрэса ў перадсэрдзя пост, які я адкрыў, каб спытаць люменаў на інтэрпрэтацыі карт лямбда, я не думаю, што вылічэнне, заснаванае на суадносінах стехиометрической, назавем яго "класічны" бензінавы рухавік cio? 14,7 да 1, чаму? c'? - тое, што мне не вярнуцца, г. зн. у некаторых кропках карты lambda (я маю на ўвазе заўседы EDC16c8) чытаю значэння 0,97 cio? нават менш за 1, то сумесь багатая, што калі gi? Дызель-гэта дрэнна, 1-не кажучы ўжо = 0,97, такім чынам, я выказаў здагадку, што там можа быць на аснове класічнай 14,7 але, напрыклад, значэнні, як gi? разлічваецца ў см3, а не ў мг.
Я спрабую растлумачыць, лепш з прыкладам, калі да 1250 абаротаў і колькасці? паветра 660 мг я 0,99 значэнне (14,7*0.99=14,55), я думаю, што справа? максімальная ін'екцый не складае 660/(14,7*0.99)=45,35 мг у памеры 54 мм3 дызельнага паліва (AFR у 14,55 але, напрыклад, у gi? 45,35 разлічваецца ў мм3 так што вага будзе толькі 38,1 мг, а затым AFR складзе 660/38,1=17,33 gi? pi? разумным для Дызеля.
Або цалкам па-за дарогі і "магічнае лік" ужыць да формулы, цалкам можа быць іншай, напрыклад 18 (многія лічаць яго мяжа, вышэй якога не прымушайце сябе, каб не паліць), то заўжды маю на ўвазе да прыкладу раней, калі б 18 я б 660/(18*0,99)=37,04 мг, якія робяць 44mm3.
Відавочна, мае ўсе здагадкі, мы хацелі б, што той, хто гэта зрабіў, і тэстаў з дапамогай інструментаў дыягностыкі, як атрымалася ўбачыць у канкрэтным выпадку справа? на самай справе ўводзяць.
-
Прывітанне, afr, усталяваны на edc16c8 ставіцца да стехиометрической, звычайны рухавік дызель, т. е. 14.5/1 (1000 кропкамі на карце лямбда).
AFR мінімум для аднаго аўтамабіля, які падаецца ў дызель пу? нават апускацца да 12/1, значэнне, якое забяспечвае максімальную прадукцыйнасць. Сказаў, гэта логіка edc16c8 "дазваляе" afr ад switing згадваецца толькі ў працягу кароткага перыяду часу (адразу пасля запыту-й? магутнасць з боку вадзіцеля), калі адразу ж пасля турба, каб справа атрымалася? ісці ў ціск і эксплуатацыі torner? зноў лішак паветра.
Я спадзяюся, што ясна
Пазнакі для Гэтай Дыскусіі
Запіс
- Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
- Ты вы не можаце адправіць адказы
- Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
- Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
-
Правілы Форума