-
у вас есць damos або winols на нямецкай мове? чаму? для damos ? нармальны
-
Няма ? winlos што ? на нямецкай і я не ведаю, калі ? можна змяніць мову...
-
адкрыць winols, душыць f12 і знайсці simbolino сцяг, а палова нямецкая, палова англійская
затым у сувязі з выпадальнага меню і абярыце мову {
-
Дзякуй exelio зрабіць? спроба...
-
Усе ок, мне ўдалося змяніць мову. Цяпер не толькі cerarmi ў damos....
затым вы вывучаеце карты ад damos, а затым працы файл на ecm?
-
не зусім
ўсе шукаю ў damos, то з дапамогай ecm параўнання файлаў damos з маей, каб знайсці іх, а затым, ведаючы правільныя адрасы, я заўседы з winols
-
Я не разумеючы, вы маглі б растлумачыць лепш?
-
з damos шукаю карты, якія мяне цікавяць, для рэдагавання, экспарту ў файл крычы на damos і нагрузкі з ecm
затым я раблю параўнанне з маім файлам, каб знайсці гэтыя карты, якія будуць мець розныя адрасы
пасля таго як вы знайшлі адрасы ў маім файле карты ад змены нагрузкі на winols і я
-
Прывітанне exelion я хацеў бы chiarirmi сумневы.я загрузіў свой файл крычы на winols, каб цяпер без мяне з 25 карт і патэнцыйных.Усе карты рэальныя, або яны ці меркаваных? Нібыта ў тым сэнсе, што толькі damos пу? пацвердзіць іх рэальнае існаванне? Дзякуй
-
я думаю, што winols мае ўнутры нейкі алгарытм распазнання карты, а затым знаходзіць некаторыя, якія могуць вас зацікавіць
мы кажам, што, вядома, есць карты, але іх функцыі не кажа, і не абавязкова, знайдзіце тыя важныя
такім чынам, ці вы ўжо ведаеце? прызнаць за вопыт ці вы павінны выкарыстоўваць damos, каб шукаць тыя, якія вас цікавяць
Пазнакі для Гэтай Дыскусіі
Запіс
- Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
- Ты вы не можаце адправіць адказы
- Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
- Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
-
Правілы Форума