-
СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (FO)
Вось і мы пачынаем разумець, драйвер ? правільна дадзеныя на флэш-памяці, вылучыце ўся, і вы атрымаеце файл, 448 Kb ж самае, што і для запісу , а затым у спасылку на клапан egr, што dtc вы апынецеся пасля дыягностыкі? чаму? не проста закрыць яго ўручную або з sw легка, што ў вас есць электрычная частка маршруту або засцерагальнік абароны харчавання спынены, і пачынае адпраўляць dtc, і мы будзем ісці наперад............
-
на сення, н. у.к., ці dtc, а дзе я магу высветліць, калі flash або eeprom і калі табліцы або цэлыя? таксама, каб ведаць для якіх-небудзь іншых транспартных сродкаў?
-
СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (FO)
я толькі што сказаў, у flash c? кіравання рухавіком, у eprom c? кіраванне шасі, иммо, <, што тады ? ваш выбар у залежнасці ад працы, што трэба рабіць, калі чытаць цалкам або часткова на flash, я аддаю перавагу ўсю...........тады перад кім закрыць яго праз sw пераканайцеся ў тым, што не заблакаваны механічна ачысціце, і вы пераканайцеся, што ідзяце ў цэнтральны.......
-
СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
вы драйвер ? правільна !!! вы павінны прачытаць увесь flash !!! пасля прачытання flash змене з раз !!!! я спадзяюся, што было ясна ...
Пазнакі для Гэтай Дыскусіі
Запіс
- Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
- Ты вы не можаце адправіць адказы
- Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
- Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
-
Правілы Форума