Матацыкліст, не стварае чэргаў, нават у машыне...
у automoblista стварае чэргі, нават у руху...
ок, я не магу, у любым выпадку я буду мяняць датчык, і я пагляджу, як ен сябе вядзе!дзякуй, рада каштоўны манро поспехі ўсім![]()
для iq я "знайшоў" усе limit. (я думаю) мус!мы бачым больш!
дзякуй вам, я нават вядомы фільм..акрамя таго, даведаўся шмат пра chipTuning, вядома...
film-moto-burt-munro-affiche_hd.jpg
"адзінае, што стаіць паміж вамі і вашай мэтай з'яўляюцца********* працягвае распавядаць аб тым, чаму вы не можаце дасягнуць яго."
дзе я магу знайсці датчык?!?!у rail на rail 2.4 будзе ў парадку?!?!загадзя дзякуй!!!
вы можаце паспрабаваць ўсталяваць адзін датчык rail fiat 1.9 mjt 150 л. с чытае спакойна да 1800 бар толькі, што трэба линеаризовать датчык карту то вам патрэбныя характарыстыкі датчыка, што пераход да зборцы...
добрай раніцы ўсім!!!! мне ўдалося знайсці і ўсталяваць датчык рэйл,гэта ў lancia libra 2.4.я зрабіў некалькі карт, але нічога не зрабіць, застаецца імплантаваны на 1500 і не рухаецца.пры перавышэнні нормы ў парог пераходзіць у recovery і выключаецца.я заўважыў толькі невялікі рост у раене юніен-колькасць дызельнага паліва ў мінулым ад 100 да 102.75
у lybra 2.4 з edc15 усталеўваецца датчык, роўнае значэнню пункту....заўседы бачыць макс 1500bar...я табе сказаў, што патрэбен датчык edc16 fiat 1,9-2,4, што закон да 1800 бар тое ж, ідзі адаптаваная ў ecu...
не магу знайсці датчык выкарыстоўваецца і новая кошт трэскам,я баюся, што потым не магу прымусіць яго працаваць........
колькасць дызельнага паліва,мае сувязь з гэтымі двума рэчамі?!?!
што трэба ведаць, frenk?
я ў замяшанні!
ціск ў магістралі rail,у маім выпадку,служыць для падтрымання правільнага расходу па фарсунак не так?!?!я зрабіў тэсты з ціску ў рампы і абмежавальнікамі ori 1350 mod 1500 і я не знайшоў ніякай розніцы,ні ў ****llo спектакль ne колькасці дызельнага паліва.і сумневы паўсталі,я проста 1500?!? чаму я не магу пайсці вышэй 100 iq?!?! гэта будзе менавіта гэты датчык?!?!