Старонка 2 з 4 PrimaПерад 1234 АпошняеUltima
Вынікі з 36 11-20

Прагляду " Гібрыд"

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di munro
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    ЗЯМЛЯ
    Паведамленні
    1,207
    Citazione Першапачаткова Напісаў cinqueturbo Visualizza Messaggio
    Прашу прабачэння DarioJtd і ўсіх удзельнікаў абмеркавання за off topic, але я павінен за маральную і павагу да нашай вялікай манро
    АЛЕ ШТО Ў ВЫНІКУ ВЫ ЗРАБІЛІ ?
    я даведаўся толькі цяпер, чытаючы розныя дыскусіі, якія ў вас есць праблемы са здароўем, мне вельмі шкада, і я спадзяюся, што мне не аб чым турбавацца і пасажыра..
    Ад я жадаю вам хутчэйшага выздараўлення і чытаць прыгожыя навіны ў твае выдатныя пост..
    дзякуй усім, хлопцы, і я вас cinqueturbo...
    справа ў тым, што паміж працай абавязацельстваў розных знайсці часу, каб размясціць на форуме мне было цяжка, але цяпер, я думаю, мець больш часу, каб прысвяціць гэты выдатны форум...
    Матацыкліст, не стварае чэргаў, нават у машыне...
    у automoblista стварае чэргі, нават у руху...

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2015
    Паведамленні
    279
    ок, я не магу, у любым выпадку я буду мяняць датчык, і я пагляджу, як ен сябе вядзе!дзякуй, рада каштоўны манро поспехі ўсім
    для iq я "знайшоў" усе limit. (я думаю) мус!мы бачым больш!

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di cinqueturbo
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Млечны Шлях
    Паведамленні
    2,407
    дзякуй вам, я нават вядомы фільм.. акрамя таго, даведаўся шмат пра chipTuning, вядома...

film-moto-burt-munro-affiche_hd.jpg
    "адзінае, што стаіць паміж вамі і вашай мэтай з'яўляюцца********* працягвае распавядаць аб тым, чаму вы не можаце дасягнуць яго."

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2015
    Паведамленні
    279
    дзе я магу знайсці датчык?!?!у rail на rail 2.4 будзе ў парадку?!?!загадзя дзякуй!!!

Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    ЗЯМЛЯ
    Паведамленні
    1,207
    вы можаце паспрабаваць ўсталяваць адзін датчык rail fiat 1.9 mjt 150 л. с чытае спакойна да 1800 бар толькі, што трэба линеаризовать датчык карту то вам патрэбныя характарыстыкі датчыка, што пераход да зборцы...

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2015
    Паведамленні
    279
    добрай раніцы ўсім!!!! мне ўдалося знайсці і ўсталяваць датчык рэйл,гэта ў lancia libra 2.4.я зрабіў некалькі карт, але нічога не зрабіць, застаецца імплантаваны на 1500 і не рухаецца.пры перавышэнні нормы ў парог пераходзіць у recovery і выключаецца.я заўважыў толькі невялікі рост у раене юніен-колькасць дызельнага паліва ў мінулым ад 100 да 102.75

Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    ЗЯМЛЯ
    Паведамленні
    1,207
    у lybra 2.4 з edc15 усталеўваецца датчык, роўнае значэнню пункту....заўседы бачыць макс 1500bar...я табе сказаў, што патрэбен датчык edc16 fiat 1,9-2,4, што закон да 1800 бар тое ж, ідзі адаптаваная ў ecu...

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2015
    Паведамленні
    279
    не магу знайсці датчык выкарыстоўваецца і новая кошт трэскам,я баюся, што потым не магу прымусіць яго працаваць........
    колькасць дызельнага паліва,мае сувязь з гэтымі двума рэчамі?!?!

Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    ЗЯМЛЯ
    Паведамленні
    1,207
    што трэба ведаць, frenk?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2015
    Паведамленні
    279
    я ў замяшанні!
    ціск ў магістралі rail,у маім выпадку,служыць для падтрымання правільнага расходу па фарсунак не так?!?!я зрабіў тэсты з ціску ў рампы і абмежавальнікамі ori 1350 mod 1500 і я не знайшоў ніякай розніцы,ні ў ****llo спектакль ne колькасці дызельнага паліва.і сумневы паўсталі,я проста 1500?!? чаму я не магу пайсці вышэй 100 iq?!?! гэта будзе менавіта гэты датчык?!?!

Старонка 2 з 4 PrimaПерад 1234 АпошняеUltima

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •