Старонка 2 з 3 PrimaПерад 123 АпошняеUltima
Вынікі з 25 11-20
    АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ (FO) (OF) L'avatar di legendaryslave
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    RAIANO(AQ)
    Et
    44
    Паведамленні
    1,985
    Citazione Першапачаткова Напісаў bmw320cd Visualizza Messaggio
    то бок, тое, што вы хочаце сказаць? рызыка-то?
    файл bdm ? файл ўсяго, што змяшчае ўсе дадзеныя мікра-самыя tabbelle карты dtc etc файл паслядоўнага і толькі вобласці аб tabbelle карты цяпер не ведаю, як рэагуе праграміст, калі ад ежы файл цалкам не ? што-то ўсе правільна .
    я раблю так, калі мне чытання bdm, але я павінен пісаць у паслядоўны я ўспомніў паслядоўнага чытання і тады я пішу гэта, а ? гэтая працэдура, якую я прапаную
    у той час як іншыя будуць па-ранейшаму кажам пра нас, мы ўжо вырашылі праблему
    GARAGE0864 ԼЄƓЄƝƊƛƦƳƧԼƛVЄ

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2014
    Паведамленні
    94
    Як curiosit? цікавіць мяне нават гаворкі.
    Часам на самай справе вы можаце напісаць файл-ложак у bdm праз паслядоўны порт можа зэканоміць не мала Часу.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di clabsport
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Паведамленні
    225
    Пост не па Тэме запрашэнне перамясціць профіль.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (FO) L'avatar di passione motori
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2013
    Болга
    Лацые
    Паведамленні
    607
    Citazione Першапачаткова Напісаў clabsport Visualizza Messaggio
    Пост не па Тэме запрашэнне перамясціць профіль.
    , што c'? off topic???? як і ўсе " карыстальніка ? было ўжо? паведамлена, што ў пытанне, яго задае ? gi? адказалі, мае edc16c9 файлы ад 1 Мб ложак у bdm ж яго інструмент v54 піша файл паслядоўнага выбірае толькі і выключна ў раенах, дадзеныя рухавіка, я заўседы кажу, перш чым гуляць з інструментам ніхто не хоча вывучыць, перш чым, avr? страціў дзень і задаваць пытанні, як мінімум, я асабіста, я ніколі не бачыў, што файл ложак у bdm стварыў праблемы, пішу ад seriale..........

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2014
    Паведамленні
    151
    Citazione Першапачаткова Напісаў запал рухавікоў Visualizza Messaggio
    , што c'? off topic???? як і ўсе " карыстальніка ? было ўжо? паведамлена, што ў пытанне, яго задае ? gi? адказалі, мае edc16c9 файлы ад 1 Мб ложак у bdm ж яго інструмент v54 піша файл паслядоўнага выбірае толькі і выключна ў раенах, дадзеныя рухавіка, я заўседы кажу, перш чым гуляць з інструментам ніхто не хоча вывучыць, перш чым, avr? страціў дзень і задаваць пытанні, як мінімум, я асабіста, я ніколі не бачыў, што файл ложак у bdm стварыў праблемы, пішу ад seriale..........
    ehila.
    на самай справе я не разумею, што не па тэме, але тым не менш...
    для зоны дадзеных рухавіка,пазначаны ўсе адрасы і карты, якія кіруюць рухавіком,без выключэння, нічога ? правільна?
    вядома, без двух іншых файлаў (мне здаецца, eprom і мікра -), якія ўтрымліваюць иммо , шасі , < і іншыя звесткі,якія мне не патрэбныя

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Паведамленні
    1,825
    Citazione Першапачаткова Напісаў bmw320cd Visualizza Messaggio
    так, але зараз я не магу выкарыстоўваць bdm... так хацелася пайсці упэўнены, што файл .ori bdm напісаў у паслядоўны, не даваў праблемы, зразумеў?
    бяспекі не дасць " ніколі і нікога, толькі ты, у рэшце рэшт, калі ўсе працуе ? добра, вы ведаеце, вядома, вынік, на гэты раз, магчыма, у наступны вы будзеце мець праблемы.
    уга ---- прэзідэнт A.E.P.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2014
    Паведамленні
    94
    Citazione Першапачаткова Напісаў ugoboss Visualizza Messaggio
    бяспекі не дасць " ніколі і нікога, толькі ты, у рэшце рэшт, калі ўсе працуе ? добра, вы ведаеце, вядома, вынік, на гэты раз, магчыма, у наступны вы будзеце мець праблемы.
    А так нават на той жа ecu можа мець праблемы час ад часу?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2014
    Паведамленні
    94
    А я не разумею нават я, што есць off-topic.

Дата Рэгістрацыі
    Jul 2013
    Болга
    Лацые
    Паведамленні
    607
    Для таго, каб, напрыклад, удакладніць, усе: прыходзіць аўтамабіль з edc16c39 мы ведаем, што ен файл з 2048 кб, чытаем файл у seriele і разумеем што ? падробленыя або з які-то мод, просім вас у базу дадзеных, як афіцыйны alien і cmd і даць нам файлы, мы бярэм гэты файл, мы робім нашу працу, і riscriviamo паслядоўны,
    машына ў рух усе ок, але вы думаеце, гэтыя файлы як есць? файл паслядоўнага і файл bdm з'яўляюцца той жа ступені, што можна змяніць? у файле паслядоўнага порта есць зоны, уласцівыя кіраванне, рухавік і кузаў у той час як у файле bdm есць дадатковыя дадзеныя, якія нам не патрэбныя і якія часта нават не ўключана, гэты інструмент, што f?, ведаючы, што ? быў усталяваны для запісу ў паслядоўны, пры загрузцы файла на sw, акно справа ад "інфармацыя" (info hw sw і раене запіс andr? працаваць, інструмент аўтаматычна прымае дадзеныя толькі па яго функцыі, астатнія не выкарыстоўвае іх. Затым файл bdm можна? перапісаць серыйны, але не серыйны bdm...........

Дата Рэгістрацыі
    Jul 2013
    Болга
    Лацые
    Паведамленні
    607
    Citazione Першапачаткова Напісаў .- Антоніа. Visualizza Messaggio
    А я не разумею нават я, што есць off-topic.
    off-topic-па-за абмеркавання, каб лепш зразумець ваш адказ, ці не ? у такіх на пытанне

Старонка 2 з 3 PrimaПерад 123 АпошняеUltima

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •