-
gabrilupo я толькі патлумачыў, чаму? я зрабіў тыя змены, мы тут, каб навучыцца не c'? трэба зрабіць спрэчка...карту я даказаў, але ў мяне праблема, што не робіць абароты высокія...вышэй за 4000, так сказаць
-
gabrilupo не трэба адказваць cos? я толькі патлумачыў, чаму? гэтыя змены...я даказаў, але ў мяне заўседы праблема, што ў пастарунку не ідзе, як трэба...вышэй за 4000, здаецца, крычы
-
я спрабую дапамагчы вам,у 72E18 вы dimenticaro ў svbl,
-
Асс, я бег
я змяніў, цяпер знешні выгляд знакаў
цяпер, дзякуючы франк сення ўвечары аднаўлю
-
Абнаўленне...машына ідзе лепш, але звычайна праблема...на 3800 абаротаў не коціць-ы?...
-
5b5fc, здаецца, карту ахоўнага turbo ў залежнасці ад атмасфернага ціску.
Вы можаце зрабіць часопіс turbo на высокіх абарачэннях?
-
што тады ? нармальна, што не коціць ен машыны мала ціску turbo і turbo не змяняе так! У спробе 1, што вы зрабілі свой SVBL ? значэнне 2150 і біты ў карце два! вучыцца добра
-
абмежавальнік усталяваны ў 2200 падымае гэты абмежавальнік! ўстаноўка SVBL 2400 ад pi? ціск турбо і pi? дызель, вядома, разлічвае суадносіны AFR...вы ўбачыце, што тады вы ўбачыце вынікі!
-
у SVBL два біта увага! спадзяюся толькі на цябе, што на winols для супастаўлення, а не ecm
-
хлопцы, на дадзены момант, дзякуючы дапамозе =)) і некалькі стацыянарных, чаму? турбіну я сышоў з групы...так што карыстаюся гэтай магчымасцю, каб пакласці рухавік і турбіны ў 150 л. з....цяпер я павінен copiarmi час ўпырску на маей карце, і працаваць над гэтым....тое ж самае і для іншых параметраў..***** unque выкарыстання ecm titanium, паколькі
Пазнакі для Гэтай Дыскусіі
Запіс
- Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
- Ты вы не можаце адправіць адказы
- Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
- Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
-
Правілы Форума