Старонка 2 з 6 PrimaПерад 1234 ... АпошняеUltima
Вынікі з 60 11-20

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2014
    Паведамленні
    151
    Citazione Першапачаткова Напісаў запал рухавікоў Visualizza Messaggio
    Добры дзень, адкрыйце свой інструмент, і мы бачым, калі ў вас есць кампаненты, якія даюць праблемы чытання bdm.......
    вы маяк фатаграфіі мага раней del galletto басейн...дык давайце паглядзім, што ўнутры ес

Citazione Першапачаткова Напісаў silven Visualizza Messaggio
    Я бачыў вашыя фатаграфіі, але я памятаю (я не праверыў, я пішу на хуткасць..), што пасля імкнуцца 6 смол не 5, як ты на bosch,не ? што ў вас есць schedino няправільна... праверка дакументаў пеўня...
    у кіраўніцтве пеўнік pdf, які мне далі ў cd, ce пісаў, што для bosch варта выкарыстоўваць 10 участкаў,такім чынам ("або" = свабодны "x" = pin)

або ці x x x x x

або ці x x x x x

5(x)+5(x)= 10-кантактны звараныя на schedino....

Citazione Першапачаткова Напісаў tecnoracing Visualizza Messaggio
    што блок харчавання вы выкарыстоўваеце тэст з сілай току больш
    выкарыстанне блок харчавання пеўнік у камплекце... пк з дапамогай usb-кабеля заўважу, напруга 12,8 у, а ў pin 12v задыяку schedino bosch прыходзяць 11,85 v...я таксама паспрабаваў з стабілізаваных блок сілкавання , але нічога не мяняецца, заўседы памылка, зразумела, прызнае flash....

Citazione Першапачаткова Напісаў legendaryslave Visualizza Messaggio
    не ? што вы паклалі skedino адаптар, у адваротным выпадку надпіс cmd ідзе да skedino
    тут ce прыкладаецца фота, і надпісы, як выкарыстанне CMD і schedino і плоскіх кабеляў

Citazione Першапачаткова Напісаў massimiliano83 Visualizza Messaggio
    вы можаце, што інструмент nn добра, а паспрабуйце змяніць 3.3 v і 5.0
    спрабаваў, але без выніку....
    Immagini Allegate Прымацаваных Малюнкаў

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2014
    Болга
    Брэшыя
    Паведамленні
    251
    на другі дзень я чытаў маю ? адна MED 9.1, але гаворка павінна быць такі ж,
    мой schedino мае кантактны cos? і не даў праблем

o o x x x o x
    o o x x x o x

спадзеючыся, што гэта не інтэрфейс, калі няма закона, могуць быць розныя рэчы
    pin-коды не чапаюць добра, але цяжка, таму што гэтыя для bosch з'яўляюцца буйныя, я ? поспех з marelli, што яны маленькія, і вы не можаце добра бачыць
    няслушныя спасылкі на розныя варыянты
    напрыклад, мяне на днях не чытаў, ? быў першы бош, што я і зрабіў
    атакі мой блок харчавання ў schedino, загараецца святлодыед, то павінна быць усе ок, але нічога не
    потым я выявіў, што я карміў наадварот, чаму? я адрэзаў гэтыя правады да крыніцы харчавання, і там я гняздо так і белыя, як кабелі del galletto, толькі, што іншыя знаходзяцца ў перавернутай па параўнанні з гэтым
    ты зможаш зрабіць фота ўсе звязана?
    у любым выпадку ідзе на 3.3 V, мне не здаецца добрай ідэяй, каб гуляць з напружанасцю

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2014
    Паведамленні
    35
    адкрыўшы мяккай зрабіце дзеянні, выбіраючы дзеянні, bdm, калі пры адкрыцці strovi gi? абраны некалькі разоў, nn ідзе

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2014
    Паведамленні
    151
    Citazione Першапачаткова Напісаў Exelion1986 Visualizza Messaggio
    на другі дзень я чытаў маю ? адна MED 9.1, але гаворка павінна быць такі ж,
    мой schedino мае кантактны cos? і не даў праблем

o o x x x o x
    o o x x x o x

спадзеючыся, што гэта не інтэрфейс, калі няма закона, могуць быць розныя рэчы
    pin-коды не чапаюць добра, але цяжка, таму што гэтыя для bosch з'яўляюцца буйныя, я ? поспех з marelli, што яны маленькія, і вы не можаце добра бачыць
    няслушныя спасылкі на розныя варыянты
    напрыклад, мяне на днях не чытаў, ? быў першы бош, што я і зрабіў
    атакі мой блок харчавання ў schedino, загараецца святлодыед, то павінна быць усе ок, але нічога не
    потым я выявіў, што я карміў наадварот, чаму? я адрэзаў гэтыя правады да крыніцы харчавання, і там я гняздо так і белыя, як кабелі del galletto, толькі, што іншыя знаходзяцца ў перавернутай па параўнанні з гэтым
    ты зможаш зрабіць фота ўсе звязана?
    у любым выпадку ідзе на 3.3 V, мне не здаецца добрай ідэяй, каб гуляць з напружанасцю
    у кіраўніцтве майго пеўня,трэба выкарыстоўваць пін-коды, як я напісаныя вышэй,гэта значыць, такім чынам,

або ці x x x x x

або ці x x x x x

фота з усе звязана, я ўжо прыкладаецца... табе тут riallego

Citazione Першапачаткова Напісаў massimiliano83 Visualizza Messaggio
    адкрыўшы мяккай зрабіце дзеянні, выбіраючы дзеянні, bdm, калі пры адкрыцці strovi gi? абраны некалькі разоў, nn ідзе
    вы спрабавалі некалькі разоў,нават bdm, jtag , але нічога... і выбралі кожны раз, калі я адкрыў праграмнае забеспячэнне...
    Immagini Allegate Прымацаваных Малюнкаў

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di dvdtuning
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Фрозиноне
    Паведамленні
    906
    Але вы атрымліваеце харчаванне? на schedino прамежкавы, дзе есць два тэлевізар з плоскім экранам і харчаванне, загараецца чырвоны святлодыед? якія памылкі вы ў прыватнасці?
    Праблема ў тым, падтрымліваць хуткасць думкі вышэй хуткасці працы машыны

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2014
    Паведамленні
    151
    Citazione Першапачаткова Напісаў dvdtuning Visualizza Messaggio
    Але вы атрымліваеце харчаванне? на schedino прамежкавы, дзе есць два тэлевізар з плоскім экранам і харчаванне, загараецца чырвоны святлодыед? якія памылкі вы ў прыватнасці?
    мой schedino не мае ніякага свд... а тое прыходзіць харчаванне,таму што на schedino bosch, у pin +12v, з тестеров я з 12в,то ток прыходзіць...
    я eprom not supported

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Паведамленні
    104
    Я праверыў, у маей інструкцыі пеўня, які прыкладаю...кажа, што "націскаць" на 6 пляцоўках... мой ? так...Новая immagine.jpg

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2014
    Паведамленні
    151
    Citazione Першапачаткова Напісаў silven Visualizza Messaggio
    Я праверыў, у маей інструкцыі пеўня, які прыкладаю...кажа, што "націскаць" на 6 пляцоўках... мой ? так...Новая immagine.jpg
    я не магу бачыць, прыкладзеныя фотаздымкі,....

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (FO) L'avatar di passione motori
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2013
    Болга
    Лацые
    Паведамленні
    607
    Citazione Першапачаткова Напісаў bmw320cd Visualizza Messaggio
    я не магу бачыць, прыкладзеныя фотаздымкі,....
    Bmw, вы губляеце 2 хвілін адкрыць свой інструмент і выяўляе кампаненты, прысвечаных bdm, калі ваш інструмент знаходзіцеся ls14 не марнаваць час sostituiscili і contralla таксама іншыя кампаненты, безумоўна, замяніць....

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (FO) L'avatar di passione motori
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2013
    Болга
    Лацые
    Паведамленні
    607
    Citazione Першапачаткова Напісаў запал рухавікоў Visualizza Messaggio
    Bmw, вы губляеце 2 хвілін адкрыць свой інструмент і выяўляе кампаненты, прысвечаных bdm, калі ваш інструмент знаходзіцеся ls14 не марнаваць час sostituiscili і contralla таксама іншыя кампаненты, безумоўна, замяніць....
    кантралюе.....? цяпер адпачываць я пререкаясь з клавіятуры.

Старонка 2 з 6 PrimaПерад 1234 ... АпошняеUltima

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •