Захаваны ваш файл праз загрузкі tricore, перш чым рабіць тэсты... хто зрабіў вас эбу, калі кажаце, што працуе ўсе праз obd быў арыгінал kess, або пеўнік, што ў вас ужо есць? у сваей базе дадзеных, файл,...
Захаваны ваш файл праз загрузкі tricore, перш чым рабіць тэсты... хто зрабіў вас эбу, калі кажаце, што працуе ўсе праз obd быў арыгінал kess, або пеўнік, што ў вас ужо есць? у сваей базе дадзеных, файл,...
silven, я не адчуваю па-ранейшаму ўпэўнены, для працы ў tricore nn я ніколі не рабіў.__________________ вялікае дзякуй за вашу дапамогу...
Так, але калі што-то пойдзе не так, і вы не маеце файла прачытаць у boot не аднавіць-ы?... не ? цяжка зрабіць чытанне ў загрузнай часткі больш? гучыць неверагодна ? адкрыць блок з гэтай масцікі крышталі...якія ставяць,потым трэба толькі прылітаваць провада робяць масы ў поле, супраціў 1000 ом,для? калі вы не ўпэўненыя, пазбягае, як адкрыць, што пісаць праз obd без захавання ў boot...
Так, але так робяць перайдзіце страціць налады, з дапамогай якога аўтамабіль працуе ў доўг. Не лічачы таго, што вы знаходзіцеся нічога няма ў руках у выпадку блакавання ecu.
Я не кажу, што гэта проста, але рэзервовае капіяванне дапамагае аднаўленню.
Па-мойму, не ? лепшы спосаб, pi? бяспечна і прафесійна працаваць.
Затым гэтая ? мае меркаванне, рабі, як посчитаешь патрэбным.
Усім прывітанне
Адкрываю гэты пост, так як у мяне паўсталі тыя ж праблемы, праз obd на гэтай ECU (Giulietta 1750).. Функцыя чытання з кесс не прысутнічае, певень не распазнае ЭБУ, і я пазбягаў выкарыстання mpps, безумоўна, састарэла.
У boot можна праз v54 або неабходны інструмент?
Дзякуй
Жыві ****** & Памры як ГЕРОЙ !
Прабачце за памылкі.. я маю на Ўвазе jtag
Гэтыя маюць усе tprot ад серыйных, калі вы не выключыце tprot не робіш нічога, табе абавязкова трэба прачытаць ecu робіць рэзервовае капіраванне ў tricore гэта значыць, вы можаце працаваць ад паслядоўнага
Невялікае заўвага..
ЭКЮ не мае tprot будучы альфа-груп..
Наколькі я мог знайсці, як інфармацыя толькі vag і т. п. ёсць tprot, што таксама блакуе запіс.
Гэта блакаванне толькі на чытанне, што павінна быць зроблена або ў boot або ў віртуальнай, і за гэта кесс таму, толькі пісаць.
Няма ніякага спосабу, каб разблакаваць чытанне нават пасля bdm (вось няўдача).