Старонка 2 з 2 PrimaПерад 12
Вынікі з 11 па 17 з 17

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di Alessio93
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2013
    Болга
    squinzano
    Паведамленні
    257
    тады, хлопцы, дэфект вельмі дэманціраваных свечак, не існуе ніякіх рэшткаў ні вады, ні масла выгляд сціску ок змянілася зонд lampda з каталізатарам ,рухавік ? fire 1.2 multipoint цяпер шукаю блок кіравання ад падрыўніка апошняе, што ? засталася ? гэта ,scodifico ? вы падкажыце, а на сітуацыю, дзякуй усім

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Паведамленні
    226
    б'юся аб заклад, што свечка мае колер, які адрозніваецца ад іншых

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    сіцылія
    Паведамленні
    179
    эбу???ммм, што дэфект можа быць!!!белы дым!!мммммм, калі не гарыць, добра бензін курэнне ? чорны(белы дым=алей або вада ў выглядзе пара)alessio мне дасць тлумачэнне, як ecu можа зрабіць так, каб белы дым?

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2013
    Паведамленні
    87
    Але дыягназ, які мы знаходзім памылкі???? я ? адбылося, што сітуацыя вельмі падобная на вашу, і была вада ў баку, я зразумеў, чаму? трубаправод на ўваходзе ў дызель быў з прарэзамі, і калі ішоў дождж, гэта было загружана вады

Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2013
    Болга
    squinzano
    Паведамленні
    257
    Тады, хлопцы, гэта было проста, як я думаў, я зрабіў тэст з асцылограф на фарсункі n2, і я vistoche хвалі, паказанай на экране, быў ziglinata па параўнанні з іншымі я ў другой палове дня я пайшоў на крадзяжу з узломам, я ўзяў эбу робіць scodificata і машына таму, што дзіўна. белы дым, які, здавалася, алею гарэў, было выклікана з двух зондаў, што заўтра будзе вельмі моцна@? бачыць, што'? і я спадзяюся завяршыць яго, а я імкнуся лепш і не буду ведаць, дзякуй усім

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    сіцылія
    Паведамленні
    179
    Citazione Першапачаткова Напісаў Alessio93 Visualizza Messaggio
    Тады, хлопцы, гэта было проста, як я думаў, я зрабіў тэст з асцылограф на фарсункі n2, і я vistoche хвалі, паказанай на экране, быў ziglinata па параўнанні з іншымі я ў другой палове дня я пайшоў на крадзяжу з узломам, я ўзяў эбу робіць scodificata і машына таму, што дзіўна. белы дым, які, здавалася, алею гарэў, было выклікана з двух зондаў, што заўтра будзе вельмі моцна@? бачыць, што'? і я спадзяюся завяршыць яго, а я імкнуся лепш і не буду ведаць, дзякуй усім
    ной быў алей і што гэта было?што робіць' зонд, каб зрабіць белы дым?ці маглі б вы патлумачыць я не разумею, што можа " выраўнаваць па цэнтры.

Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2013
    Болга
    squinzano
    Паведамленні
    257
    тады джо я растлумачу першая машына з cantralina стары рабіў белы дым, што я думала, што гэта было алей ,змяняецца эбу машына ідзе добра, але рабіў чорны дым ,змяняючы датчыка ? адноўлена..... цяпер я не магу сказаць дакладна, бо рабіў дым белы, а пасля чорны дым застаецца нават для мяне загадкай, нават, чаму? пасля розных праверак на галоўцы блока і на свечкі ў машыне, здавалася, што не паліў алей ,цяпер кліент ідзе з машынай, мы ўбачым у бліжэйшыя дні, што кажа мне, я спадзяюся, што вырашана !!!

ps.дзякуй усім за наяўнасці

Старонка 2 з 2 PrimaПерад 12

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •