Старонка 2 з 3 PrimaПерад 123 АпошняеUltima
Вынікі з 26 11-20

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Паведамленні
    104
    Я паглядзеў цяпер схему, вам трэба прачытаць па k-line з кабелем k4 практычна pin 6-70 станоўчага драты, чырвоны і сіні pin 1 шэры негатыў... і пін-91 k-line-зялены,але пераканайцеся, што ў вас, як вы я ўжо? сказаў, што харчаванне праверыўшы мультиметром князям, правады шэры і чырвоны і сіні (я б не хацела, што б у мяне была праблема ў праводцы) пасля таго як вы пераканаліся ў гэтым, і вы не можаце нават зрабіць Id эбу праблема ? у вашым kess.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Паведамленні
    308
    дзякуй silven панядзелак я імкнуся, і мы бачым , я не разумею, але тб k4 мае тры кракадзіла, адзін чырвоны і два чорных, чырвоны і чорны іх атакі, скажам, на ўдарных і яшчэ, я не разумею, куды гэта прыткнуць? ? іх мае сумневы.. ці можаце вы дайце мне схему або растлумачыць мне, добра там, дзе злучыцца

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Паведамленні
    1,825
    Citazione Першапачаткова Напісаў fabiovts88 Visualizza Messaggio
    дзякуй silven панядзелак я імкнуся, і мы бачым , я не разумею, але тб k4 мае тры кракадзіла, адзін чырвоны і два чорных, чырвоны і чорны іх атакі, скажам, на ўдарных і яшчэ, я не разумею, куды гэта прыткнуць? ? іх мае сумневы.. ці можаце вы дайце мне схему або растлумачыць мне, добра там, дзе злучыцца
    не хвалюйцеся, калі праводка мае яшчэ правады, вы павінны прытрымлівацца ўзору і ўказанням схемы, што дае вам інтэрфейс, то вас у курсе, то ў вас есць, калі тады вы былі, 50 правадоў, іх хацелі напасці на ўсіх?
    уга ---- прэзідэнт A.E.P.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Паведамленні
    104
    "тарашкевіца", чорны, што знаходзіцеся ў адзіноце (з боку жгута правадоў да эбу..), яго можна пакласці ў масу на корпус эбу ..але тое, што вы павінны праверыць, як вы я ўжо? сказаў, што харчаванне эбу на кантакты 1-маса і 6 і 70 +12V.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Паведамленні
    308
    ок, тады я зрабіў правільна.. каб праверыць гэта, дастаткова таго, што я бяру тэстар і калі ўсе кабелі прыкладаюцца бачу, калі прыходзяць 12v правільна? ці проста толькі, што яны ду-харчаванне ад акумулятара, каб праверыць, калі ток даходзіць?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Паведамленні
    104
    Вы даеце харчавання ўзнікае, калі да правадах чырвонага і сіняга прыходзіць +12В, а шэры павінен прыбыць маса-

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Паведамленні
    308
    не, мой пытанне быў толькі чорны "кракадзіл" не для іншых правадоў , калі вы чыталі ўсе абмеркаванне, я хацеў бы зразумець, калі праблема чытання быў чорны "кракадзіл", ці яна была ў маім kess v2 , не, калі я павінен быў атакаваць ўсе ніткі, маючы ўжо схему , я пастараюся, каб убачыць, калі вы кабелі прыходзяць 12в, каб зразумець, калі я не мае рацыю, я што-то або клон не ідзе

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Паведамленні
    308
    тады я праверыў, у вас правады чырвоны і сіні прыходзяць 12в, а правады k-line ? правільна, што не дойдуць 12v?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Паведамленні
    104
    Citazione Першапачаткова Напісаў fabiovts88 Visualizza Messaggio
    тады я праверыў, у вас правады чырвоны і сіні прыходзяць 12в, а правады k-line ? правільна, што не дойдуць 12v?
    Вы нітка kline і сувязі, зараз пераканайцеся, што фатаграфіі, якія я прыкладаю, каб пакласці ў boot правы... і рэзістары, з'яўляюцца 100 м ,калі адбылося гэта, вы не працуе, у вас праблемы з вашым kess.bosch copia.jpg

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Паведамленні
    308
    Схема ? правільна, то нагадаем, што правады чырвоны сіні павінен прыбыць 12v шэры-маса, а зялены k-line няма 12в правільна?

Старонка 2 з 3 PrimaПерад 123 АпошняеUltima

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •