Старонка 2 з 2 PrimaПерад 12
Вынікі ад 11 да 16 з 16
    СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Паведамленні
    149
    калегі, я хацеў бы трохі абнавіць, калі ўчора вечарам я стаўлю, я таксама з дыягназам, то ен скідае памылку 4293 і машыны халоднай часткі будзе каля дзесяці секунд, а затым згасае і потым зноў з'яўляецца тая ж памылка ўвесь час предпускового падагрэву, затым памылка свечак напальвання 4222 ? заўседы прысутнічае то пастаяннага, такім чынам, не роўны нулю, у той час як іншы, а затым выявіцца зноў,тады, мала, што ен на матацыкле значэння, якія набіраюцца тэмпература зонда depimetro тэмпература вады тэмпература дызель тып тэмпература дызель 256? ці тэмпература вады 167? затым я пачынаю думаць пра pi? праблемы з электрычным правільным.

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2014
    Паведамленні
    30
    Прывітанне, няма, няма! я думаю, што ты ўступіў у дыягностыкі, з другога пратакол. i tdc вы апісалі, не маюць нічога агульнага з анамаліямі, што вы ў курсе. ( паспрабуйце змяніць пратакол ці нават за дыягностыку з другога дыягнастычны ).
    Калі б усіх гэтых праблем dtc былі б іншыя, і, такім чынам, таксама і іншыя праблемы, на рухавік.
    Думаю, гэта праблема на другім цыліндры. ( 4222 праблема сувязі 2? цыліндр )
    Як вы кажаце, праблема можа быць або інжэктар ( мае месца, нават калі і " закадаваны ) або свечкі напальвання ( ты праверыў супраціў свечак напальвання ў ым мультиметр ? ) ці каманды кіравання.
    У крайнім выпадку, калі вы не маеце магчымасці " прыборы і інструменты для выканання такіх праверак, інвертаваць перад свечак напальвання і паглядзець, калі dtc перамяшчэнні.
    Ps: савет, які я хацеў бы даць вам, калі мне дазволіць, каб не працягваць нічога мяняць да таго, як вы атрымалі пацверджанне запасных прад'яўлена абвінавачанне, у адваротным выпадку яны страцілі грошы.
    Прыгожая рэч і знайсці запчасткі няспраўнасцяў і замена, але для гэтага вы павінны праводзіць праверкі, указаны ад мяне і ад калегаў.
    Чакаем меркаванне іншых калегаў, можа быць, калі вы робіце гэтыя праверкі пошты вердыкт, што іх ацэньваем разам.

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2014
    Паведамленні
    30
    Прабачце, але я забыўся спытаць, калі, калі вы кладзеце ў рух машыны назад, дым і калі робіць гэта, вы заўважылі, колер дыму?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Паведамленні
    149
    вядома ж, я хацеў абнавіць і зачыніць вось, у рэшце рэшт, момант праблема вырашана, і дзякуючы дапамозе мне тут, дзякуй вам таксама варта ў канцы, нягледзячы на інжэктары былі пераробленыя інжэктар другога цыліндру я ўзяў новы за мой кошт, і гэта быў менавіта ен, тады праблема свечак, было звязана з каманды свечак, таму машына выдатна і халодны старт рэгулярнага дзякуй!

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2014
    Паведамленні
    30
    Citazione Першапачаткова Напісаў герцаг Visualizza Messaggio
    вядома ж, я хацеў абнавіць і зачыніць вось, у рэшце рэшт, момант праблема вырашана, і дзякуючы дапамозе мне тут, дзякуй вам таксама варта ў канцы, нягледзячы на інжэктары былі пераробленыя інжэктар другога цыліндру я ўзяў новы за мой кошт, і гэта быў менавіта ен, тады праблема свечак, было звязана з каманды свечак, таму машына выдатна і халодны старт рэгулярнага дзякуй!
    Выдатна! я рады, што вы вырашылі. Цеплае прывітанне

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di clabsport
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Паведамленні
    225
    Citazione Першапачаткова Напісаў герцаг Visualizza Messaggio
    тады праблема свечак, было звязана з каманды свечак, таму машына выдатна і халодны старт рэгулярнага дзякуй!
    Вы маеце на ўвазе блок кіравання свечак напальвання?

Старонка 2 з 2 PrimaПерад 12

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •