На Fiat 16, я зняў першасны каталізатар і каталізатар/dpf (сістэма ідэнтычная той, што 159) і я замяніў апошняга з каталізатарам для 147 jtd 8v... працуе выдатна (да гэтага часу)!!!!
На Fiat 16, я зняў першасны каталізатар і каталізатар/dpf (сістэма ідэнтычная той, што 159) і я замяніў апошняга з каталізатарам для 147 jtd 8v... працуе выдатна (да гэтага часу)!!!!
я звычайна facccio трубе...так і не ўпала dpf кліентаў
Не існуе хуткіх аўтамабіляў... Але толькі цяжкія ногі!!!!:cool::cool:
Я цалкам згодны з вамі, можа прасіць усе вярнуць на врі (напрыклад, у выпадку магчымай продажу)
дакладна праблема ? што звычайна прамыя трубкі ідуць добра, калі вы з fap і нейтралізатар асобна, у адваротным выпадку нават з трубы, на некаторых аўтамабілях вы страціце супрацьціск, што было да выдалення, у выніку чаго вакуум у вас нізкая..у гэты момант згаджаецца з тым, дзе будзе пу? узяць нейтралізатар ад падрыўніка і прымяніць яго да аўтамабіля заўседы, калі сітуацыя дазваляе,і выдаткаў, мінімізацыя
На самай справе першым прапаную 200 клетак металічны... а потым стары добры і надзейны каталізатарам euro3
Я лічу, інфармаваць кліентаў аб адрозненнях і выдаткаў, якая ідзе да твару, адтуліны, вядома, могуць пашкодзіць fap і, такім чынам, прадугледжвае адказнасць? на момант продажу аўтамабіля.
Большасць, аднак, просіць АДТУЛІНУ...
Нічога не цягне, як дзірка... ops праўда, было ледзь-ледзь....!
Таксама я прыступіў да яе адтуліны!здаецца, ідзе добра