я кажу, што з гэтай карты пакінуць ori машына не ідзе, як трэба, я раблю, як afr, памножце значэнне вышэй у табліцы, каб 0,001302.....
што вы скажаце на гэта?
я спрабаваў moddare два біта rail і машына пераходзіць у recovery
я згодны ў поўным аб'еме з dariuccio аб гэтай карце, замест прамовы 064C4A я па параўнанні з gp 90cv (карту ? роўнасці) і 064C4A мае тыя ж значэння, як у 69, што ў 75, што ў 90cv (врі ідзе ў 1600 бар rail), таму мы ўпэўненыя, што гэта неабходна? вядома, мая не хоча быць абсалютна крытыку, але каб даведацца x![]()
я, шчыра кажучы, не ведаю, што такое 06AC4A і я нават не ведаю, да чаго гэта ставіцца, значэнне ? 0
064C4A ? пачатку картуяк прапанаваў-й? тут вы павінны даць вельмі і вельмі зум
і знаходзіцеся розныя біты ўстаноўлены ў 68 і апошнія 2 0
![]()
у рэальнасці? біт 0-гэта першыя і два апошнія два, я ўжо? выгляд, але я не магу зразумець, што трэба, мы павінны падняць нават першыя два або толькі апошнія?
я думаю, апошнія два... у любым выпадку, чакаем пацверджанняя дзе-то тыдзень на паляванне бітаў, якія толькі што урсоловая 1480 бар мне паварочваюць аўтамабіль..., які залежыць таксама і ад гэтых двух нулеў? ахаха
![]()
Калі вы паглядзіце на вось Break паглядзець, што перадапошні, адпаведны 1500 бар (0..так можа быць..
гэта я бачыў, каб? будучы, што нават у 90-х мае значэнне 0, і, як я ўжо казаў, мае rail ўжо? серыі 1600 бар, не можа паўплываць на абмежаванне (я паўтараю, магчыма,)
таму ў дадатак да 2 біт са значэннем 775, неабходна павялічыць 064C4A?