як толькі я дам гэта погляд
як толькі я дам гэта погляд
Я раблю невялікае рэзюмэ апошняй версіі, што я выклаў для тых, хто як і я да гэтага часу не можа спампаваць ўкладання...:
У АДПАВЕДНАСЦІ З ДРАЙВЕР ECM:
EGR Duty Cycle> зачынены з-карту
І ЛЮСТРАЎ. у ACCEL. -> павялічана да значэння max 68.02mm3/
LIMIT. ПАРА> павялічана да значэння max 61.48mm3/
INIEZ. ПАРЗ. (карта дым) -> пакінуўшы на врі
PRESS. RAIL> павялічана ўсю карту 500 балаў - max, 1400 Бар
LIMIT. PRESS. RAIL. -> павялічана уся карта на 700 ачкоў - максімальнае значэнне 1420 Бар
INIEZ. ПАРЗ.(map1) -> хай абодва врі
INIEZ. ПАРЗ.(map2) -> пакінуўшы на врі
PRESS. TURBO -> павышана на 120 пунктаў стацыянарныя - значэнне max 2200 Бар
ЧАС OVERBOOST > пакінуўшы на врі
З ДРАЙВЕР ECM:
SOI -> хай абодва врі
LIMIT. PRESS. RAIL. -> пакінуў крычы, таму што" я не ўпэўнены
PRESS. TURBO f(TEMP)-> пакінуў крычы, таму што" я не ўпэўнены
PRESS. TURBO -> павялічана 120 фіксаваных кропак
LIMIT. PRESS. TURBO -> павялічана 120 фіксаваных кропак
Што вы думаеце..?
Азіраючыся назад, я думаю, што лепш, што далоў злегку rail і адпаведнай абмежавальнік 1380 і 1400 бар адпаведна... акрамя таго riporterei ori ціск да мінімуму... што вы думаеце?
Вось файл налад ціску ў магістралі rail і яго абмежавальнік... Я нават далі ritoccatina крывой абмежавальніка крутоўнага моманту, каб зрабіць яе ледзь больш " лінейнай...
incrementerei карту абмежаванне дыму, то вы можаце напісаць яго і паспрабаваць
Вы павінны зрабіць лог ціску turbo, q.т? inj, абаротаў і нагрузкі да і пасля карта
Але дызель яму на дадзенае?
"адзінае, што стаіць паміж вамі і вашай мэтай з'яўляюцца********* працягвае распавядаць аб тым, чаму вы не можаце дасягнуць яго."
Прывітанне, Франк, на жаль, я не магу рабіць часопіс, таму што яшчэ ў мяне не было магчымасці купіць самодіагностікі (я интенция прыняць Delphi/Autocom), а затым будзе' зарадзіць, так і пайсці ў аснове адчуванні...
Што датычыцца абмежавання дыму, не трэба чапаць, таму што ўжо ў карце есць значэнні ад 70 мм3...
Прывітанне Cinqueturbo, я павялічваецца на педаль да 68mm3...
Я не павялічана час, таму што я лічу, што з гэтым крокам не патрэбны...
Такую ж увагу я зрабіў, каб карту дыму (цяпер rimodifichero' так жа, як гэта прапанаваў Franco75)...
Магчыма, я выпусціў некаторыя карты з драйвераў, у тым выпадку, калі вы можаце даць мне дапамогуць яго прыму з задавальненнем!
Вось файл з даданнем абмежаванне дыму.
Я павялічваецца максімальнае значэнне ў карце з арыгінальным 70.47 цяперашніх 76.11mm3/
Я разумею, што можа здацца крокам дрэнны арганізацыях", але я не адчуваю прапаганды на
машына з актыўным 200 тыс. км!!
Як я ўжо сказаў, у мяне няма вопыту, кожны ваш савет для мяне золата!
У гэтыя дні, нарэшце, сплю' гэта апошняя версія, ніхто не даў паглядзець?