і я табе патлумачыў, чаму? не паглядзець
і я табе патлумачыў, чаму? не паглядзець
"адзінае, што стаіць паміж вамі і вашай мэтай з'яўляюцца********* працягвае распавядаць аб тым, чаму вы не можаце дасягнуць яго."
x дачыненні да turbo не глядзіце аўтамабіль мантуецца клапан, x дачыненні да чыгуначных 1750 я нават у дыягназ і не дае мне праблемы
не ? пытанне не мець праблем дыягностыкі, але і праблемы механікі і супраціву кампанента
Ааа bee ты..
я хацеў бы дапамагчы вам у як мага лепш,
скажам так.. ты да хаціны і вы хацелі б пабудаваць вілу, што трэба зрабіць, каб пачаць?
спаліць яго да падставы...
усе гэтыя змены таксама дзіўныя па-за драйвера, што зроблена не падыходзіць..
таму, калі вы хочаце пачынаць з пачатку, з картай сцек з задавальненнем аддам руку да наблізіцца да вашай мэты..
"адзінае, што стаіць паміж вамі і вашай мэтай з'яўляюцца********* працягвае распавядаць аб тым, чаму вы не можаце дасягнуць яго."
дзякуючы пяці turbo я быў бы сапраўды рады. цяпер не дома, як толькі я вярнуся, я пастаўлю на карту ўсе новыя і новыя змены. памятаеце, што аўтамабіль мантуе клапан ціску і трэцяй аздабленне абаротаў таму 1.9 бар
159 MOD 4 NO МАТЫЛЕК 2.RARвось яна, новая мадыфікацыя з лім iq
У вас есць некалькі рэчаў, каб падпарадкаваць крычы, што яны бескарысныя, напрыклад? шкодна.. У першую чаргу кантролер Pid rail, што вы цалкам разбілі.. я з Цяжкасцю магу паверыць, што ціск дызельнага паліва можа прытрымлівацца добрай мэты. Гэты аўтамабіль можа ісці з лепш з меншым крокам і з вялікай колькасцю рэчаў, золата.
Antcipo і час ўпырску таксама перагледзець цалкам.
гэтыя ecu мала даюць столькі! проста павялічыць патрэбных месцах!
У свеце шаленых нармальны-гэта з розуму
прывітанне francescosparco калі вы хочаце добра рухавік, я прапаную вам разгледзець некалькі рэчаў у гэтым файле,есць шмат рэчаў, якія вы змянілі, і я не ведаю, калі вы ведаеце, што гэта такое паглядзець тып рухавіка перад вамі і тып ўпырску, які яго абслугоўвае пасля пачатку з змены, але задумацца, па мне логіка прадыктаваная ж кіравання ecu...на мой погляд, аўтамабіль можа быць лепш і працаваць на рэгулярнай аснове,па-другое не працуе' карты тачка яшчэ мацней ідзе аўтамабіль....лепш накіраваныя змены і прадыктаваны логікай, што крывыя павялічыліся, так.....добры lavorooo!