Дзякуй cinqueturbo. прыкладаю тут у крычы, чаму? не ? мой, але я думаю, гэта правільна, і файлы з аўтамабіляў, якія былі ўжо? быў in bad dad раней (дарэчы, калі вы дасце мне свае меркаванне, улічваючы, што marelli не ведаю і я вучуся зараз, я быў бы ўдзячны).
CORSA 1.3 01246JO01D 55196353 1413X586.rar
табе файл
Выбачайце, але тое, што карта, з падказкамі на 199, што ты мне паведаміў, не крычы ? абмежавальнік prex rail??
Але машына і падзелена?
І змены, якія я не ведаю...
Зыходзячы з таго, што ў любым выпадку карту rail не брэх нават не пасуцца
Ne запыце, што абмежавальнік.. Гэта значыць яшчэ карты для акоўкі.
Лім на аснове абаротаў, lim для руху, і іншыя lim пара і т. д. і т. п.
Не лепш, што вы належыце на званок файл на on-line карту робіцца ў doc?
І вазьмі прыклад з карты працуе...
"адзінае, што стаіць паміж вамі і вашай мэтай з'яўляюцца********* працягвае распавядаць аб тым, чаму вы не можаце дасягнуць яго."
Але, як карту rail я нават не пасуцца....??? Я паклаў карту на 1600 таблічнай мець 1500 рэальных (файл крычы было 1400) і ўстаў у 1510 2 карты абмежавальнікі, адзін з якіх ? тое, што вы паставілі на врі ты ў апошні файл) да і пасля карту-й? 2-бітаў ад 775 да 805, як я вучыўся ў гэтыя тыдні, на гэтай ecu. таксама абмежавальнікі крутоўнага моманту ne
Але, як карту rail я нават не пасуцца....??? Я паклаў карту на 1600 таблічнай мець 1500 рэальных (файл крычы было 1400) і ўстаў у 1510 2 карты абмежавальнікі, адзін з якіх ? тое, што вы паставілі на врі ты ў апошні файл) да і пасля карту-й? 2-бітаў ад 775 да 805, як я вучыўся ў гэтыя тыдні, на гэтай ecu. таксама абмежавальнікі крутоўнага моманту ў мяне зменены яшчэ 3 у ніжняй частцы файлаў, як у розных даведніках. тут
"адзінае, што стаіць паміж вамі і вашай мэтай з'яўляюцца********* працягвае распавядаць аб тым, чаму вы не можаце дасягнуць яго."