Старонка 2 з 2 PrimaПерад 12
Вынікі ад 11 да 15 15 -

Абмеркаванне: MPPS V12 або V13?

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Паведамленні
    4,817
    і размова,між тым, тое, з скрынкай, тым больш усім вядома, як лепш менавіта для кампанентаў, большай таўшчыні,а затым і ці правільна, што ў кожнага есць свае грошы назад, як лічыць патрэбным, але потым, калі ў вас есць праблемы з тб ўстаноўка,абнаўлення і г.д. і г.д. і да т.п. да каго звяртаецеся? кітайскі (дзе вы яго ўзялі? я не веру, менавіта таму, што толькі дастаўка каштуе больш, чым тое, што абышоўся так зрабіце 2 рахункі, а высновы рабіце самі,я,напрыклад, карыстальнік тут ў пісьмовай форме узяў autocom ў іншым месцы, былі праблемы і адмовіліся ад прадаўца, то зарэгістравалася тут, і ен прасіў аб дапамозе, пасля diche' я праз team viewer увайшоў у яго пк, і яна страціла больш за 1 гадзіны часу, каб паспрабаваць аднавіць ўстаноўку, у тым ліку і файлаў актывацыі (ліцэнзія) каб гэта запрацавала, прабачце, калі гэта няшмат.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]
    IP

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Паведамленні
    535
    Па мне c'? кітайскі і кітайская. І на гэтыя рэчы, лепш звярніцеся да каго-то верны, і што ў вас ужо есць? тэставанне прадуктаў. Таксама, чаму? калі ен працуе дрэнна, пу? нанесці сур'езны ўрон.
    IP

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Паведамленні
    372
    я згодны на тое, што яны ўсе кітайскія, вядома, купіўшы яго тут, на форуме, гэта лепш, чым дапамога, а знаходзяць іншыя прадаўцы-італьянцы, якія прадаюць тыя ж тавары, аднолькавыя па пі? нізкіх коштах, і з кім ? легка вырашаць праблемы, нягледзячы на тое, што есць? я думаю, што на форуме вы плаціце некалькі еўра больш? менавіта для лепшай падтрымкі.
    IP

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Паведамленні
    535
    Citazione Першапачаткова Напісаў andreap Visualizza Messaggio
    я згодны на тое, што яны ўсе кітайскія, вядома, купіўшы яго тут, на форуме, гэта лепш, чым дапамога, а есць яшчэ прадаўцы, якія прадаюць італьянскія аднолькавыя прадукты, аднолькавыя па пі? нізкія і з кім ? легка вырашаць праблемы, нягледзячы на тое, што есць? я думаю, што на форуме вы плаціце некалькі еўра больш? менавіта для лепшай падтрымкі.
    Не ? сказаў, што яны ідэнтычныя. Як вы ведаеце?
    IP

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Паведамленні
    4,817
    хлопцы, пытаньне, ці мы апынуліся ў зусім іншай заплюшчваю абмеркавання тут, калі вы можаце працягнуць працу з канкрэтнай запісу ў раздзеле " касцюмы.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]
    IP

Старонка 2 з 2 PrimaПерад 12

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •