Старонка 2 з 2 PrimaПерад 12
Вынікі з 11 па 17 з 17

Абмеркаванне: Ціск наддува P0235

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Болга
    Германія
    Паведамленні
    105
    прывітанне, хлопцы.*****і сказаў, я усталяваў датчык ціску новы..машына ўсе роўна не ідзе, як трэба..
    праблема вакууму ўлады ад 2500-3000 абаротаў, на жаль, не вырашана..я зноў праверыў усе трубы зменнай геаметрыі..усе здаровыя, нават, чаму? я замяніў іх ўсе пару месяцаў таму выгляд распаду з прабіркі..вы кажаце, што карта не мае нічога агульнага з праблемай? як ніколі машына не ідзе, як ідзе, перш чым пісаць зыходны файл?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Паведамленні
    104
    Citazione Першапачаткова Напісаў Marcuc Visualizza Messaggio
    прывітанне, хлопцы.*****і сказаў, я усталяваў датчык ціску новы..машына ўсе роўна не ідзе, як трэба..
    праблема вакууму ўлады ад 2500-3000 абаротаў, на жаль, не вырашана..я зноў праверыў усе трубы зменнай геаметрыі..усе здаровыя, нават, чаму? я замяніў іх ўсе пару месяцаў таму выгляд распаду з прабіркі..вы кажаце, што карта не мае нічога агульнага з праблемай? як ніколі машына не ідзе, як ідзе, перш чым пісаць зыходны файл?
    Сістэмы рэцыркуляцыі ог, ты зачынены, толькі карту... чаму? можа быць таксама праблема, каб даказаць вам ну, скажам, калі вы ўжо зрабілі, каб яго закрыць, нават з ліст.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Болга
    Германія
    Паведамленні
    105
    Citazione Першапачаткова Напісаў silven Visualizza Messaggio
    Сістэмы рэцыркуляцыі ог, ты зачынены, толькі карту... чаму? можа быць таксама праблема, каб даказаць вам ну, скажам, калі вы ўжо зрабілі, каб яго закрыць, нават з ліст.
    Прывітанне silven. Ліст c'? gi?. Аб карце я не магу сказаць, бо не ведаю, як вы карту аўтамабіля

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Паведамленні
    104
    Citazione Першапачаткова Напісаў Marcuc Visualizza Messaggio
    Я зразумеў, толькі цяпер ваш адказ...у дадатак да трубках каманды геаметрыю трэба праверыць, 1 што не есць страта дэпрэсіі ад сістэмы, можа быць нават бак пусты або які-небудзь іншы вакуумны помпа, падлучаны якія атрымалі страты або парушаная, і, адпаведна, робіць вас менш "пусты" (і, такім чынам, ціск турбо...) у камандзе, геаметрыі, варта назіраць, каб зрабіць тэст, калі не есць інструменты, каб праверыць вакуум, які, паклаўшы яго на матацыкл (ен каго-небудзь дапамагчы,,) назіраючы аўкцыен геаметрыі, калі яна ідзе на працягу двух секунд пасля пуску ўпора ў дэпрэсію, калі ў працягу гэтага часу не ідзе на дно або застаецца ў мета-c'? страты на сістэму вакууму. 2 калі ласка, праверце, як я вам ужо? сказаў, што геаметрыя turbo (механічная частка), свабодна, чаму? калі ? доўжыцца або часткова заблакаваная дэпрэсіі не c'? таму ў comandarla...старанна правярае ці вы праверыць гэтыя рэчы, якія я сказаў вам, і вы ўбачыце, што вырашыць.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Болга
    Германія
    Паведамленні
    105
    Я зразумеў, толькі цяпер ваш адказ...у дадатак да трубках каманды геаметрыю трэба праверыць, 1 што не есць страта дэпрэсіі ад сістэмы, можа быць нават бак пусты або які-небудзь іншы вакуумны помпа, падлучаны якія атрымалі страты або парушаная, і, адпаведна, робіць вас менш "пусты" (і, такім чынам, ціск турбо...) у камандзе, геаметрыі, варта назіраць, каб зрабіць тэст, калі не есць інструменты, каб праверыць вакуум, які, паклаўшы яго на матацыкл (ен каго-небудзь дапамагчы,,) назіраючы аўкцыен геаметрыі, калі яна ідзе на працягу двух секунд пасля пуску ўпора ў дэпрэсію, калі ў працягу гэтага часу не ідзе на дно або застаецца ў мета-c'? страты на сістэму вакууму. 2 калі ласка, праверце, як я вам ужо? сказаў, што геаметрыя turbo (механічная частка), свабодна, чаму? калі ? доўжыцца або часткова заблакаваная дэпрэсіі не c'? таму ў comandarla...старанна правярае ці вы праверыць гэтыя рэчы, якія я сказаў вам, і вы ўбачыце, заўседы ache вырашыць.
    прывітанне silven. выбачайце за запознены адказ. тады я зрабіў усе выпрабаванні, табе і спіс. я не знайшоў ніякай уцечкі ў сістэме, дэпрэсіі, на жаль, але я заўважыў, што калі мой сябар уключыў карціну, стрыжань зменнай геаметрыі ? ўпала адразу да ўпора.. і калі ен прыводзіцца ў рух стрыжань геаметрыі ? заставалася заўседы ўпора

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Паведамленні
    104
    Дзіўнае што-то, што, калі вы запаліў яе, карціну вы бачылі перамяшчэння стрыжань... каб дапамагчы вам лепш зразумець пры ўключэнні рухавіка ў аўкцыене павінна быць з боку легкіх (практычна, дзе выходзіць труба дэпрэсіі клапана..), калі пры ўключэнні рамкі паглядзець, што вы "спампаваць" гэта значыць, што ? электрамагнітны клапан каманду, якая мае праблемы.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Болга
    Германія
    Паведамленні
    105
    Дзіўнае што-то, што, калі вы запаліў яе, карціну вы бачылі перамяшчэння стрыжань... каб дапамагчы вам лепш зразумець пры ўключэнні рухавіка ў аўкцыене павінна быць з боку легкіх (практычна, дзе выходзіць труба дэпрэсіі клапана..), калі пры ўключэнні рамкі паглядзець, што вы "спампаваць" гэта значыць, што ? электрамагнітны клапан каманду, якая мае праблемы.
    у самай справе ? гэта дзіўна..геаметрыя зменнай адкрываецца цалкам, як толькі я пераходжу рамкі..і калі я ў рух аўтамабіль, аднак, заўседы застаецца адкрытым..вось чаму? цікава, ці можа ен залежаць ад няправільнай запісу ў карце..зноў жа, гэта праблема ? пачалося ўсе пасля таго, як перапісаць файл mod

Старонка 2 з 2 PrimaПерад 12

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •