У гэты момант вы не першы ліквідаваць чэргі канчаткова?
У гэты момант вы не першы ліквідаваць чэргі канчаткова?
У гэты момант убачыў, што датычыцца IAW 59F, вы не першы, каб scodifica за ўсе? дык у вас яшчэ праблема з ключамі?
як я scodifica??
Магутнасць і нічога без кантролю
Між тым biosgna ведаць, што значыла HW-ваш ecu. Тады ж нам хочуць інструментаў, прызначаных.
hw30 скажы мне, што сродкі, якія я магу/я павінен выкарыстоўваць??
Тады я пацвярджаю усе, калі вы не абсталяванай fattela зрабіць, калега або якой-небудзь фурнітуры абсталявана прывітанне
Правільна, для інфармацыі, што спецыялізаванае абсталяванне мы не кажам, што кіраваць трэба зрабіць??
Для scodifica : вы павінны мець інструмент для чытання ecu (певень 2 v48 ці 53), у мяне есць інструмент, прысвечаны 59 f, што праз некалькі хвілін мяне scodifica , праграмнае забеспячэнне scodifica immodec або эквівалент , схема 59f і схема як спыніць лініі can з рэле я заўседы рабіў частковае і я не ведаю, калі ў агульнай складанасці, вам застаецца кантрольная лямпа рухавіка гарыць ці які-небудзь інструмент не працуе, добрую працу, прывітанне
Калі вы працуеце ў аўтаномным рэжыме можа прапусціць. У адваротным выпадку вы можаце спакойна зрабіць з ecu з дапамогай інструментаў прысвечаны згаданыя scinti.