Ок, Дзякуй, Заўтра паспрабую і я дам вам ведаць .
Ок, Дзякуй, Заўтра паспрабую і я дам вам ведаць .
Гэты кабельны адаптар, як я павінен падлучыць . Кабелі Плоскія ведаю, як . ? я не ведаю, калі
Я павінен падключыць, а таксама выключальнік .
упэўнены, што вы павінны падлучыць выключальнік ? ад іх прадукты харчавання эбу, гл. у дакументах пеўня есць усе фатаграфіі з тлумачэннямі.
уга ---- прэзідэнт A.E.P.
image.jpgСення не атрымалася нават . Я думаю, што schedino, што не ? для пеўнік .
здаецца, што schedino арыгінальны cmd, але будзьце ўважлівыя, каб не гуляць занадта шмат з гэтай ecu, порт bdm яму вы даеце 12v я б не хацеў, што калі вы памыліцеся адправіць 12 v ладзь ўсе. праверка правільнасці даных, таксама тэлевізар з плоскім экранам, бясплатным, я ricordoc he ў мінулым некаторыя кітайцы адправілі іх invertiti. а з класікай schedini кітайскіх ніякай праблемы, проста хто frapponi адаптар, праверце, ці добра, што адаптар правільна, як на ручной пеўнік на першых старонках.
Дзе я магу знайсці гэтыя купоны кітайскія класічныя . Я тыя не c'? я . У сеціве не знайшоў
я не магу бачыць вашыя фатаграфіі яшчэ , але запэўніваю вас, што, як казаў хто-то, вы павінны ўстаўляць паміж гала і schedino адаптар, каб выкарыстоўваць schedini спружынныя мадэлі cmd,ежа ад l? блок кіравання,праверце ў doc пеўня, як зрабіць злучэння,выконвайце старанна,прымушае вас бачыць усе гэта, і вы ўбачыце, што вы, калега,у мяне прачытаныя розныя.
image.jpgАдсек добра гэтыя ? ? не c'? невялікі адаптар, які вы паклалі паміж гала і купон