-
вы не павінны зніжаць яе не мае сэнсу, па меншай меры, вы ведаеце, што ваша турбіна падтрымлівае ціск да гэтай велічыні і не трэба зніжаць яе можна павялічыць як мага больш ачкоў, turbo і, безумоўна, вы ўбачыце вялікія розніцы гэтай машыны...на жаль, вы павінны ведаць, што эбу думае, на падставе стехиометрической таму, калі c'? больш дызель ўвесці больш паветра і, наадварот, для таго, каб есць менш шкодных рэчываў...ужо 70 мг дызельнага паліва вельмі шмат, і паверце, вы не зможаце ўвесці больш рызыку толькі ў тым, што вы паліце, і вы проста...вы маглі б працаваць на turbo і абмежавальнікі і прымусіць яе падняцца добра ў пары(важна, каб дэталі былі ў выдатным стане)...
ps. тое, што ў картцы толькі лічбы змены, якія вы робіце лістоў, якія піша лісты дзеду марозу, і не заўседы тое, што мары спраўджваюцца
-
на самай справе, не хацелася б зрабіць трубу!
і нават не аўтамабіль, які не з'яўляецца надзейным ў выкарыстанні. Я спрабаваў усе змены, якія вы сказалі мне, але я не разумею, калі я магу націснуць яшчэ на абмежавальнікі крутоўнага моманту або ва ўсякім разе, калі я ўсе роўна буду важыць вельмі на групу счаплення і махавік...
GOLF5 03G906021HB_4STEP.rar
-
карта гэта добра, але абмежавальнік крутоўнага моманту ад 3000 абаротаў менш, такім чынам, 20, 25, і яшчэ 20 не імкнуцца падняцца з зменамі ў пары, паднімаючыся абаротаў...вы толькі гэта змяненне і паспрабаваць...я зрабіў два разліку гэтая турбіна можа працаваць пры больш высокіх цісках, але зараз добра, так што не перашчыруйце!
-
прабачце, магчыма я напісаў бздура, тое, што я хацеў сказаць ? што я не разумею дадзеных, якія вы напісалі... гэта значыць, я зразумеў, cos?: пакласці 20 у працэнтах ад 2000 павялічыць з 25 да 3000, а потым ісці спадаць. можа быць, цяпер мы лепш разумеем тое, што я хачу спытаць. я зразумеў позна, тое, што я напісаў у папярэднім пасце
-
але калі вы кажаце, 20, 25 не кажаце крокам, таму што я бачу, што ўсе роўна яны пі? нізкі працэнт. не магу зразумець...
cio? 20 ачкоў ў вас 2000 падняцца да 25 у 3000, а затым, спускаючыся, паднімаючыся абаротаў?
-
hahahahah ок, дзякуй. падкажыце, у які горад вы хочаце!!
вы чалавек вельмі цярплівы і предупредителен, і асабліва падрыхтаваныя.
-
брава за гэтак частак ад 2000 абаротаў з 20 і 25 і яшчэ 20 вы ўбачыце, што ў вас не будзе праблем...
тады дайце мне помнік
-
Я заўважыў!
. я таксама вучуся на p? рэчы, але я выдатна ведаю, што не ? проста і галоўнае, што гэта займае час, каб зразумець логіку працы ecu і многае studio. Я разумею, што даследаванні дакументаў на англійскай мове... іх шмат больш? тэхнічная інфармацыя
-
дзякую цябе, калі я магу дапамагчы, я раблю гэта з задавальненнем, і тут, у гэтым...у гэтых справах трэба цярпенне і, перш за ўсе, тым studio думаеце, я вывучаю дакументы на англійскай мове
-
Вы бачыце, што вы чалавек, які ведае, што кажа.. мы Спадзяемся даведацца нашмат больш? на гэты свет.. І калі вы з гэтым справіцца?' задавальненне, і вы хочаце прасіць? далейшыя ўказанні!! Дзякуй яшчэ раз!
Пазнакі для Гэтай Дыскусіі
Запіс
- Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
- Ты вы не можаце адправіць адказы
- Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
- Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
-
Правілы Форума