Старонка 2 з 3 PrimaПерад 123 АпошняеUltima
Вынікі 11-20 21 -

Абмеркаванне: Вопыт defap і egr 1.6 mjet 120cv

Прагляду " Гібрыд"

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Паведамленні
    43
    прывітанне dvdtuning, вы маеце на ўвазе на скід, замена dpf да і пасля чытання? калі вы маеце на ўвазе тое, што я і зрабіў, з магчымасцю мадыфікацыі я замяніў алей і абнуліць таксама індыкатар дэградацыі.
    Калі вы маеце на ўвазе дадатковыя мадыфікацыі, якія раз і прапусціў тое, ну... паглядзім з часам, калі гарыць індыкатар кранае мяне, каб выправіць файл ад каго-то больш? эксперт, але так як зараз усе ідзе ок, засмечвання застаецца на 0%, а не ківаць рэгенерацыі, я шлях каля 150 км і да гэтага часу ўсе ок.

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Паведамленні
    43
    папярэджанне таксама, што спрабаваў зняць розныя кампаненты, каб убачыць, калі ен калі-то зняў некалькі DTC, усе ок, памылкі захоўваюцца звычайна ў памяці.
    будзем спадзявацца, што так

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Паведамленні
    106
    Трымайце нас у курсе, калі б мне давялося ўбачыць, кантрольныя лямпы гараць.. Ці доказаў рэгенерацыі..

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Паведамленні
    43
    прыкладна 400km і да гэтага часу ўсе ок.

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Паведамленні
    43
    Маршрутаў на сення 971km(пасля 1 месяца), без падсвятлення ўсе ок і параметры ок (засмечвання 0% і т. д... і г. д...)...
    таму на дадзены момант я б сказаў, што толькі калі выкарыстоўваецца з пэўнымі выкрутамі працуе на 1.6 mjet.

але так, я ўпэўнены, што там будзе? заўседы хто-dir? што раз не працуе на гэтыя машыны і што яны робяць у руку (за руку, маюць намер капіяваць ўставіць з іншага файла, магчыма, зрабіў з раз).

Вітаю вас!

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Паведамленні
    106
    Есць, выпадкова, вопыту супярэчлівыя, што blitz3r..??

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Паведамленні
    43
    1052km сення ўсе ок, 0 рэгенерацыі і нафты на 95%

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di max75
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    Кампанія
    Паведамленні
    327
    я зрабіў пару часу таму ? да сення няма праблем з выкарыстаннем раз ? выпраўляючы сее-ручной

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    708
    Не прадае файлаў не ведаю , але я не думаю, што калі цябе не абнуляецца вобласці dtc дызельнага паліва, мне здаецца дзіўным, аднак, раз не робіць некалькі рэчаў, але не як, але мяняецца ад машыны да машыны, нават той жа мадэлі.
    Аднак, калі ўсе пойдзе добра, лепш так.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    prov пескароў
    Паведамленні
    392
    Я ведаў, што на гэтых раз, калі рабіў працу на 90%, то трэба было падправіць біт засмечвання.
    Магутнасць і нічога без кантролю

Старонка 2 з 3 PrimaПерад 123 АпошняеUltima

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •