Старонка 2 з 2 PrimaПерад 12
Вынікі з 11 па 19 з 19

Абмеркаванне: альфа 159 m-jet

Прагляду " Гібрыд"

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2013
    Паведамленні
    99
    я зроблена так шмат, як з mpps, што з гала 2 clone. і fap egr, гэта добра, калі sensors

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di Macchinista
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Болга
    Турын
    Et
    33
    Паведамленні
    266
    У egr недахоп у рукі максу, і fap рабіце гэта раз.
    Ад матфея

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Паведамленні
    308
    вы на самай справе хацеў, каб так зрабіць egr выключыць яе з мяне і fap я проста хацеў быць упэўнены, што калі-то твар

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di Macchinista
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Болга
    Турын
    Et
    33
    Паведамленні
    266
    Рабіць гэта робіць. Можа быць, вы маглі б мець праблемы значэння засмечвання, што застаецца на max, але вы можаце? давесці да нуля біт.
    Ад матфея

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Паведамленні
    308
    вы, я ведаю, што можна прывесці да нуля значэнне ... перш чым пісаць, што вы кажаце мне рабіць? ce некаторыя dtc скінуць?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Mar 2014
    Паведамленні
    93
    ecusafe працуе eggregiamente на гэтыя ecu

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    prov пескароў
    Паведамленні
    392
    я пацвярджаю, ecusafe і/або калі яны рэгулярна, толькі нейкія засмечвання 1000%, але ў BC няма памылкі, mpps робіць спакойна 40-45 хвілін на чытанне і 50 секунд запісы, зробленыя больш за 100 пісання ніколі не праблема, egr савет даць ей у рукі
    Магутнасць і нічога без кантролю

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Турын
    Et
    54
    Паведамленні
    101
    Як раз, што ecusafe і праўда, што яны працуюць, але вы спадзяецеся ніколі не мець праблемы з ціскам ці яшчэ чаму? аднаўляюць цалкам у зоне дкн, так што калі ў вас есць некаторыя анамаліі, даход у дыягназ і вы не бачыце ніякіх памылак. Таму сказаць, што яны працуюць добра-то мне здаецца, tantinello asagerato!!!

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    prov пескароў
    Паведамленні
    392
    Citazione Першапачаткова Напісаў enzopezzano Visualizza Messaggio
    Як раз, што ecusafe і праўда, што яны працуюць, але вы спадзяецеся ніколі не мець праблемы з ціскам ці яшчэ чаму? аднаўляюць цалкам у зоне дкн, так што калі ў вас есць некаторыя анамаліі, даход у дыягназ і вы не бачыце ніякіх памылак. Таму сказаць, што яны працуюць добра-то мне здаецца, tantinello asagerato!!!
    Quotone, дзякуй за puntualizzazione на самай справе аднаўляюць іх dtc rail pressioelne turbo і г. д.....я даво як належнае, таму што ў цяперашні час у аўтаматычным rimettevo ў парадку dtc....затым яны працуюць правільна, але трэба дараваць у парадак dtc table на некаторых ад засмечвання 1000 або працаваць switch off лямбда без загрузкі файла, і выпраўляючы табліца dtc, але заўседы фільтр, забруджванне навакольнага асяроддзя, але працуе рэгулярна
    Магутнасць і нічога без кантролю

Старонка 2 з 2 PrimaПерад 12

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •