Па мне: Час ўпырску шэсць партыя заўседы надта высока і з крокам непрыкметныя, ціску ў магістралі rail цяпер sonio трохі altine, lim пара ж для акп высокія, карты padale вы закранулі пунктаў у мінус і ў мяне, здаецца, вынікаць логіцы павелічэнне фіксаванай, як вы далі.
ціску ў рампы павялічваецца ў пунктах ад 300 - 400 балаў
абмежавальнік заўседы р? яшчэ rail так што калі рэйку ў вас 16000 абмежавальнік 16100
ціск турбо павялічваецца паступова ўсе ў кропках, а затым 50 80 100
пара павялічвае%, пачынаючы з 1500 абаротаў, затым 20%, затым 30 % і яшчэ 20 %
ін'екцыі павелічэнне ў % ў парадку ўзрастання, затым 3% 5% 7% 10%
глядзіце заўседы ў тэхнічны пашпарт аўтамабіля, перш чым рэдагаваць файл, вы ніколі не зможаце памыліцца
шкада, што я не магу глядзець на яе, у мяне ліміт паведамленняў...мой савет глядзіце заўседы ў тэхнічных характарыстыках аўтамабіля, а затым глядзіце свае межы сваей улады і не баяцца, шмат новых машын я так depotenziate, што нічога не адбываецца, фінч? не памірае кампанент...пасля змены табліцы заўседы пераходзіць у 2d, каб убачыць, што вы зрабілі, і выправіць добра крывую, каб пазбегнуць тое, што машына злосны...
Шкоду, cos? не зрабіць, каб? працягвае існаваць і час ўпырску таксама мінімальныя, як правіць, і занадта высока, як вобласць рэдагавання. На рэйку можна зрабіць лепш і па-мойму, вы павінны працаваць на працэнт. Карту педаль пу? ісці, але вы можаце зрабіць больш? як крокам. 2 карты turbo вы можаце зрабіць іх роўнымі і адкрыйце вочы на карты аднадумцаў, што некаторыя пад кайфам есць мод у мінус таксама ў звязаных з імі rail!! Абмежавальнікі крутоўнага моманту можна зрабіць больш? як павелічэнне, не перавышае 25%