Старонка 2 з 5 PrimaПерад 1234 ... АпошняеUltima
Вынікі з 42 11-20
    АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Паведамленні
    1,825
    у тэчцы ksuite, што ў вас есць, ce іншую тэчку "врі" замяніць з гэтай роўнасці, але мае ўнутры файлы і гульні ? зрабіў, калі інструмент робіць id ecu не счытвае серыйны пайсці і паглядзець, калі есць гэты файл у тэчцы врі (і падтэчку), і калі c? ўнутры сябе і захаваць разам у вас есць дадзеныя, калі няма-nisba вы павінны зладзіць знайсці файл па-рознаму, я лічу, што лепш так не можа растлумачыць.
    уга ---- прэзідэнт A.E.P.

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Май, 2015
    Паведамленні
    79
    Citazione Першапачаткова Напісаў ugoboss Visualizza Messaggio
    у тэчцы ksuite, што ў вас есць, ce іншую тэчку "врі" замяніць з гэтай роўнасці, але мае ўнутры файлы і гульні ? зрабіў, калі інструмент робіць id ecu не счытвае серыйны пайсці і паглядзець, калі есць гэты файл у тэчцы врі (і падтэчку), і калі c? ўнутры сябе і захаваць разам у вас есць дадзеныя, калі няма-nisba вы павінны зладзіць знайсці файл па-рознаму, я лічу, што лепш так не можа растлумачыць.
    менавіта тэчку ? c:\ksuite\res\ori

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Май, 2015
    Паведамленні
    79
    запэўніваю вас, што працуюць )

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Паведамленні
    214
    Было б нядрэнна таксама зразумець іерархію гэтых файлаў. Я думаю, xxxxversionesoftware.бэн Тое, што выкарыстоўваецца для распазнання драйвераў, ECM Titanium, я мяркую.

Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Паведамленні
    1,825
    файлы ori каталогизируются з cks .

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Паведамленні
    214
    Я цябе, напрыклад, я спрабую чытаць smart-450 700Ti 2004 года, што, вядома, як kess v2, што коні робяць у віртуальнай.
    Ksuite пасля 30сек вяртае мне TXT файл у 1кб з гэтымі info, не маючы файла крычы у тэчцы ksuite/res/ori:
    HW: 0261205006
    SW: 1037371568
    VIN: WME4503321xxxxxx
    Ver.SW:
    Цяпер я ў тэчцы КРЫЧЫ, я кладу файл з імем, у выпадку тыпу smart, etc... або як вызначылі ECM 1037371568.- крычы?
    Запасныя:
    Рухавік:
    Ver.HW:
    SW доб.: 43.44
    Завод:

Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Паведамленні
    1,825
    паўтараю, што файлы на врі ў пронумерованные тэчкі (не ведаю па якому крытэру) заархивированы і абаронены з псв, і ставяцца май нумар cks, гэта ? тое, што фіят 500 "500_232D", дзе 232D ? у cks файла, таму не думаю, што вы можаце пашырыць банк дадзеных.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Паведамленні
    214
    Ок, вас было ясна. Што я ведаў, а толькі файлы для Slave былі зашыфраваныя паролем. У тэорыі для версіі Master павінны быць не абаронены ад інвалідаў, або код інструмента/кліента або падпіскі. Было б нядрэнна, каб прыняць файл, ложак у BDM і кінуць іх у тэчку.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (FO) L'avatar di passione motori
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2013
    Болга
    Лацые
    Паведамленні
    607
    Citazione Першапачаткова Напісаў Fabiuz Visualizza Messaggio
    Ок, вас было ясна. Што я ведаў, а толькі файлы для Slave былі зашыфраваныя паролем. У тэорыі для версіі Master павінны быць не абаронены ад інвалідаў, або код інструмента/кліента або падпіскі. Было б нядрэнна, каб прыняць файл, ложак у BDM і кінуць іх у тэчку.
    Ugoboss вам патлумачыў, як працуюць файлы virtual, паміж гаспадаром і рабом розніца, што майстар пасля l' ecu id, калі гэты файл ? маецца на знакамітых virtual бярэ яго і ставіць на месца прызначэння ? захаваны l' ecu id, і жа метад, што і для slave, але з розніцай, што з гэтым файлам трэба перайсці ў майстар, у пары, у адваротным выпадку вы nulla..........

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Паведамленні
    214
    Ок, ясна, нічога не застаецца, як знайсці ў выпадку неабходнасці (virtual read) онлайн атрымаць файл ВРІ з тымі жа ID, HW і SW ж аўтамабіль.
    Але дурны пытанне, калі файл ложак у BDM змяшчае ўсе, уключаючы чэргі иммобилайзера, я павінен знайсці частковага чытання правільна?

Старонка 2 з 5 PrimaПерад 1234 ... АпошняеUltima

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •