Старонка 2 з 3 PrimaПерад 123 АпошняеUltima
Вынікі з 25 11-20

Прагляду " Гібрыд"

НАВІЧОК L'avatar di afortunao
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Паведамленні
    28
    Я пацвярджаю, ? пераймання, усталяваўшы юніт? што аўтамабіля пад сядзеннем пярэдняга пасажыра.

OCS_FiatStilo_reducida.jpg

Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Паведамленні
    28
    хай паведамляем, датчык вагі пасажыра, ? блок кіравання, які прымае дадзеныя супраціву, і перадае яго ў блок кіравання падушкамі бяспекі, з дадзеных лініі K.

Пу? эмуляваць уваходны супраціў у unit? пасажыраў, для гэтай перадачы ў блок кіравання падушкамі бяспекі.

З павагай

Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Паведамленні
    28
    Я не разумею, як я не магу бачыць маю фатаграфію, я проста павесіць

Immagini Allegate Прымацаваных Малюнкаў

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (OF) L'avatar di motorsport
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Болга
    кампанія
    Паведамленні
    1,110
    Ад блока кіравання вы можаце адключыць падушку бяспекі пасажыра без праблем,чытайце і паштовых файлаў!!
    Вы сапраўды не зразумелі што-тое, пакуль вы не ў стане растлумачыць гэта сваей бабулі (Эйнштэйн)

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Паведамленні
    249
    Выбачайце, я не разумею, змяніўшы блок кіравання вы можаце адключыць праверку датчыка на сядзенне або адключыць ўласную падушку бяспекі пасажыра?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di sno74
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Паведамленні
    641
    Citazione Першапачаткова Напісаў анел Visualizza Messaggio
    Выбачайце, я не разумею, змяніўшы блок кіравання вы можаце адключыць праверку датчыка на сядзенне або адключыць ўласную падушку бяспекі пасажыра?
    Няма адключыць датчык сядзення трэба чытаць 95080, што c'? блока кіравання падушкамі бяспекі электроннай пошты ў файл, а затым прыходзіць у автокресло не трэба-й? ўсталяваць эмулятар і вырашайце tutto.............

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Паведамленні
    249
    Citazione Першапачаткова Напісаў sno74 Visualizza Messaggio
    Няма адключыць датчык сядзення трэба чытаць 95080, што c'? блока кіравання падушкамі бяспекі электроннай пошты ў файл, а затым прыходзіць у автокресло не трэба-й? ўсталяваць эмулятар і вырашайце tutto.............
    Ок, дзякуй за інфо, але ў гэтым выпадку, як паводзіць сябе эбу, як вы б пасажыра і ў выпадку аварыі адкрывае падушка бяспекі ці наадварот?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di sno74
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Паведамленні
    641
    Ок, дзякуй за інфо, але ў гэтым выпадку, як паводзіць сябе эбу, як вы б пасажыра і ў выпадку аварыі адкрывае падушка бяспекі ці наадварот?
    дакладны робіць тое ж самае, што і эмулятар, у выпадку аварыі успыхвае, падушка бяспекі, чаму? эбу думае, там сядзіць хто-то або пастаў эмулятар або рэдагаваць дамп-вынік той жа........

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (OF) L'avatar di motorsport
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Болга
    кампанія
    Паведамленні
    1,110
    дакладнае дэактывуе падушка бяспекі пасажыра канчаткова,акрамя таго, я лічу, што ў гэтай аперацыі перайсці, а таксама зэканоміць, не купляючы эмулятар.....так што за адзнакі!!!
    Вы сапраўды не зразумелі што-тое, пакуль вы не ў стане растлумачыць гэта сваей бабулі (Эйнштэйн)

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Болга
    рым
    Паведамленні
    0
    Прывітанне, спрабаваў самае простае?
    Ад чыстай кантактам і выбраць, што тут былі лінзы яшчэ можна адключыць, то passagero.
    Спадзяюся гэта было карысна,,,,,,,,,,,,,,,,

Старонка 2 з 3 PrimaПерад 123 АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •