Старонка 2 з 2 PrimaПерад 12
Вынікі ад 11 да 16 з 16

Абмеркаванне: mercedes E280

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (OF)
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Паведамленні
    89
    я паспрабаваў rel?,як мяркуецца, ок, чаму? вы адчуваеце кантакт здымаць, але muovendoli аўтамабіль ? ўдалося стартаваць 1 раз на 3

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2014
    Паведамленні
    18
    Паглядзіце, што b70 ? датчык абаротаў рухавіка.
    Будзе служыць праверка з дапамогай асцылографа.

Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Паведамленні
    935
    Але ты ўпэўнены, што не як стартар не ў парадку??

З тых аўто ў мяне бярыце трохі, і я магу сказаць вам, што калі не даюць згоды на стартар або ? электрарухавік або, як мінімум, засцерагальнік.

Калі не падключаецца тэстар кабеля імпульс на стартар і праверце, калі прыходзіць напружанне.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    сіцылія
    Паведамленні
    179
    мяне і здарылася што-то накшталт з-клас c,былі спалены 2 генератары і потым не выходзіў яшчэ,затым я прымацаваў booster і футбольны,я зарадзіў акумулятар і пасля 2-3 запускаў не заводзіўся(але не, што стартар круціў павольна, але прама, што не было згоды)замянілі батарэі і не мае яшчэ былі праблемы ne-генератараў, і ен прапусціў запускаў.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di fuorigiri
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Паведамленні
    186
    прывітанне pou быць, што гэтыя пастаянныя правісання увагі яны мандатаў нахілу ecu рухавіка трэба зрабіць дыягностыку эбу рухавіка паляванне на ўласнай тэрыторыі, - у голасе адаптацыі і перапісаць vin (нумар шасі ) texsa робіць ўпэўнены, іншыя дыягназы я не ведаю, паспрабуйце
    Калі вы не памыляецеся ніколі не азначае, што вы не вырашаючы праблему сапраўды цяжка. І тое, і сур'езная памыляюся

Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Паведамленні
    89
    дзякуй усім за парады, заўтра з раніцы я бяру ў рукі (сення тэрміновых рамонтных работ) як раз вырашаю плакат? усе ў дэталях

Старонка 2 з 2 PrimaПерад 12

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •