калі я магу сказаць, што трэба разблакаваць edc 17, блок кіравання і чытае канфігурацыйныя файлы micro e2p і flash змяненні і паўтарыць у boot і ў пазбяганне antituning
калі я магу сказаць, што трэба разблакаваць edc 17, блок кіравання і чытае канфігурацыйныя файлы micro e2p і flash змяненні і паўтарыць у boot і ў пазбяганне antituning
Вы для? калі вы хочаце перапрызначыць для 2' раз, калі не прарывы, неабходна, каб сілы перапісаць яго ў boot, а не з БД..
як вы робіце для разблакоўкі я не ведаю, але, як вы кажаце калі б я яго супастаўленне іншы раз адкрыць зноў.
Разблакоўкі на некаторых ЭБУ edc17 ж вы робіце з ktag.. Афіцэр мае ўбудаваны інструмент па-рознаму робіцца, зрабіць яго ўручную, калі вы ведаеце, біт змяніць
Я адправіў прыклад на мінулым тыдні ў edc17c46 паглядзі. Не ? нічога дзіўнага , толькі біт прывялі да нуля, што адкл? у tprot
што гэтай скрыначкі, якія даюць вам з kess клон павінен і я кажу, павінен быць модуль tricore , каб зняць antituning блокаў кіравання служыць ktag , функцыя "разблакіроўка" ? была рэалізавана пачынаючы з версіі 2.02
аб якой дыскусіі вы ў курсе, напрыклад?
На гэтую тэму:выдаленне-antituning-edc-17c46 але я ведаю, што вы не можаце загружаць файлы яшчэ