для абнаўленняў, я бачу, дурніца, да мяжы выходзяць іншыя інтэрфейсы больш актуальнай.
для абнаўленняў, я бачу, дурніца, да мяжы выходзяць іншыя інтэрфейсы больш актуальнай.
уга ---- прэзідэнт A.E.P.
я раю табе трымаць kess, а таксама прыняць певень v54-вам вечка, вельмі зручна зроблена, транспартных сродкаў і інструмента распаўсюджваецца на памылках іншых
Kess V2 у спалучэнні з K-tag есць 2 выдатных інструментаў, але калі вы хочаце мець пратаколы больш абноўлены, вы павінны даверыць V54 хоць я заўседы аддаю перавагу стаяць на прадукты aliantech...............
у выпадку клонаў рэкамендуюць адключаць інтэрнэт, калі выкарыстоўваецца інтэрфейс і не рабіць абнаўлення....таму я думаю, што вы маглі абнавіць у будучыні гэта проста стымул, каб заахвоціць да куплі інтэрфейсу.....у выпадку kess v2, калі ? добры клон, шчыра кажучы, я не думаю, што трэба, што дапамогуць.....
Добры дзень, дзе можна? знайсці kess v2 па нізкай цане? у мяне есць v54...
звяжыцеся з адміністратарамі форума
gi? зрабіў выгляд, што мне адказвалі я проста хацеў бы ведаць адрозненні і чаму? кажуць многія, што ? лепш
пракоціцеся ў сеткі, калі вы шукаеце клонаў запэўніваю вас, што ўсе роўныя, за выключэннем каго-то зменена ў германіі і ў расіі, але і кошт ? надзвычайны, не марнаваць 100 за прадукт, які каштуе 10, ? проста савет
дзякуй аспект, які я адказваю, і тыя, форум і бачу тое, што мне раяць