ваш лагін і 03465 пераход з vcds ў сістэму калі ласка, увядзіце лагін, а затым адаптацыі канал на 50 захаваць і выйсці выключыце і зноў уключыце іх аснову павінны быць ок
ваш лагін і 03465 пераход з vcds ў сістэму калі ласка, увядзіце лагін, а затым адаптацыі канал на 50 захаваць і выйсці выключыце і зноў уключыце іх аснову павінны быць ок
дзякуйкод ? роўна як і тое, што я ад праграмнага забеспячэння, якое я знайшоў у сеткі, таму я думаю, што гэтая праграма працуе.. я сумняваюся, што гэта fake заўтра спрабую адразу.
у гэты час эбу ? scodificata за ўсе bisonga вярнуць яе арыгінал або ? можна зрабіць аперацыю з vcds аднолькава?
з эбу scodificata усяго vcds не прымае pin-03465
зараз пастаўлю ўсе арыгінал ? паспрабую
спрабаваў гэта рашэнне з scodificata экю за ўсе ? не працуе
c'? у канкрэтным, чаму? з маей vcds 912 я не магу ўвайсці з 03465 я таксама спрабаваў увайсці з 34650, здаецца, прыняць яго, але ен блакуе сувязь да таго часу, пакуль не выключаю запальванне і ен назад
і можна вылічыць pin-код, то 7-значны?
Апошні раз рэдагавалася leandro89; 26-08-2014 да 22:00
у рэшце рэшт, вы перамаглі? ці няма
спачатку вы павінны пайсці на доступ і ўвесці 03465 і пасля па адаптацыі канал на 50 праверка і захаваць
спрабаваў працэдуру з vcds, але не прымае лагін з 03465
procato дзеянні з vag-com ккл і пасля многіх спроб мне ўдалося ўвайсці з 03465, я іду на канал 50 iserisco значэнне 03465 адбываецца, але потым я выпадкова зачыніў акно ? не пі? атрымалася ўвайсці на сайт, усе гэта мне здаецца вельмі дзіўным, што я гэта зрабіў, і рабіць толькі адзін раз, нягледзячы на шматлікія спробы выключыць запальванне на хвіліну, і інш
я заяўляю, што эбу рухавіка ? паведамляецца, арыгінал, без scodifica.
нейкі савет?