Старонка 2 з 2 PrimaПерад 12
Вынікі ад 11 да 16 з 16

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Сіцылія
    Паведамленні
    234
    ваш лагін і 03465 пераход з vcds ў сістэму калі ласка, увядзіце лагін, а затым адаптацыі канал на 50 захаваць і выйсці выключыце і зноў уключыце іх аснову павінны быць ок

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Ровиго
    Паведамленні
    104
    Citazione Першапачаткова Напісаў tecnoracing Visualizza Messaggio
    ваш лагін і 03465 пераход з vcds ў сістэму калі ласка, увядзіце лагін, а затым адаптацыі канал на 50 захаваць і выйсці выключыце і зноў уключыце іх аснову павінны быць ок
    дзякуй код ? роўна як і тое, што я ад праграмнага забеспячэння, якое я знайшоў у сеткі, таму я думаю, што гэтая праграма працуе.. я сумняваюся, што гэта fake заўтра спрабую адразу.

у гэты час эбу ? scodificata за ўсе bisonga вярнуць яе арыгінал або ? можна зрабіць аперацыю з vcds аднолькава?

з эбу scodificata усяго vcds не прымае pin-03465
    зараз пастаўлю ўсе арыгінал ? паспрабую

Citazione Першапачаткова Напісаў special Visualizza Messaggio
    добры дзень, дзякуй за адказ, вы помпа то знайсці ў знос імкнуся гэта ваш савет і я дам вам ведаць, я таксама даходы пін-код ад 24c04 спадзеючыся, правільны
    спрабаваў гэта рашэнне з scodificata экю за ўсе ? не працуе

c'? у канкрэтным, чаму? з маей vcds 912 я не магу ўвайсці з 03465 я таксама спрабаваў увайсці з 34650, здаецца, прыняць яго, але ен блакуе сувязь да таго часу, пакуль не выключаю запальванне і ен назад

і можна вылічыць pin-код, то 7-значны?
    Апошні раз рэдагавалася leandro89; 26-08-2014 да 22:00

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Сіцылія
    Паведамленні
    234
    у рэшце рэшт, вы перамаглі? ці няма

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Ровиго
    Паведамленні
    104
    у рэшце рэшт, вы перамаглі? ці няма
    Няма :-( мне так і не ўдалося :-( тады не sobil чаму? але адміністратары я панізіў у мяне нават няма паўнамоцтваў рэдагаваць мой профіль, я спрабаваў звязацца з імі, na ніхто не адказвае :-( я не разумею,

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Сіцылія
    Паведамленні
    234
    спачатку вы павінны пайсці на доступ і ўвесці 03465 і пасля па адаптацыі канал на 50 праверка і захаваць

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Ровиго
    Паведамленні
    104
    спачатку вы павінны пайсці на доступ і ўвесці 03465 і пасля па адаптацыі канал на 50 праверка і захаваць
    спрабаваў працэдуру з vcds, але не прымае лагін з 03465
    procato дзеянні з vag-com ккл і пасля многіх спроб мне ўдалося ўвайсці з 03465, я іду на канал 50 iserisco значэнне 03465 адбываецца, але потым я выпадкова зачыніў акно ? не пі? атрымалася ўвайсці на сайт, усе гэта мне здаецца вельмі дзіўным, што я гэта зрабіў, і рабіць толькі адзін раз, нягледзячы на шматлікія спробы выключыць запальванне на хвіліну, і інш
    я заяўляю, што эбу рухавіка ? паведамляецца, арыгінал, без scodifica.
    нейкі савет?

Старонка 2 з 2 PrimaПерад 12

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •