Старонка 2 з 4 PrimaПерад 1234 АпошняеUltima
Вынікі з 32 11-20

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Паведамленні
    163
    Мне ніхто не дапамагае? Ва ўсякім выпадку, я спрабаваў карту, і вы нізкіх коштах, не паліць, але пасля 3000, здаецца, цягнік ў вугалю

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Паведамленні
    308
    я праверыў вашу карту ? логіка ? няправільна.. паліць шмат! есць з крокам у выпадку.. успомніце некаторыя рэчы, тыпу ўпырску, парз , праверылі ціск турбо, як працуе цяпер, выкарыстоўваючы гэтую карту? зрабіце некалькі часопісаў і mettiilo тут

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Паведамленні
    308
    тэст з интерполяцией ад 50% - 14 і 10, а затым спрабуе кіраваць толькі там, дзе ў табліцы кажа вам, NAN, то скажыце мне,

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Паведамленні
    163
    выбачайце, фабіа, не разумею, аб чым ты мяне папрасіў зрабіць

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di cinqueturbo
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Млечны Шлях
    Паведамленні
    2,407
    Не столькі праблемай часоў далекіх..
    але фазы ўпырску..
    cio? вы впрыскивать пасля мертвай кропкі і сгорите дызель лішняга..
    "адзінае, што стаіць паміж вамі і вашай мэтай з'яўляюцца********* працягвае распавядаць аб тым, чаму вы не можаце дасягнуць яго."

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Паведамленні
    163
    Я хацеў сказаць менавіта гэта cinqueturbo, што працягваю ўводзіць нават пасля i'll пмс, я павінен зразумець, дзе паменшыць, а дзе павялічыць

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Паведамленні
    308
    калі вы ведаеце, выкарыстоўваць добра ecm-я табе ўжо сказалі, так што ў пасце вышэй ад інфармацыі, якую я даў вам вырашыць праблемы,

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Паведамленні
    163
    Я ніколі не выкарыстоўваў interpolarizzazione, давайце паглядзім, калі я зразумеў, вы кажаце, interpolarizzare восяў ад 50 %? І тое, што 14 і 10 выбачайце, але я ніколі не зменены, то не маглі б вы быць трохі больш канкрэтным. Фабіа яшчэ раз дзякуй за вашыя парады і, што я навічок

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Паведамленні
    308
    Калі вы робіце l інтэрпаляцыі выходзіць табліца з надпісам : nan ў два поле гэта экю, якія я ведаю, трэба даць значэння, наадварот, тыпу на 14% да 10%, напрыклад, паспрабуйце яго і дайце мне ведаць, націснуўшы спачатку крокам, а затым %

Даруй, толькі потым крычы скрынкі, якія першапачаткова вам даваў адмоўны паспрабуйце яго і дайце мне ведаць
    Апошні раз рэдагавалася leandro89; 27-08-2014 да 18:49

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    сіцылія
    Паведамленні
    115
    прывітанне, хлопцы, калі я магу даць вам мой погляд, я не згодны ў рэжым рэдагавання ажыццяўляецца на карту...абмежавальнікі крутоўнага моманту, не я іх факты такім чынам час, калі менавіта вы хочаце іх змяніць partirei дзесяціны крывой, то...то вы вы бачылі, колькі prex rail і, як turbo вы далі?я б сказаў, што вы ледзь-ледзь занадта высокі, геаметрыі, вярніце яго на врі.....што тады ? мой маленькі савет..

Старонка 2 з 4 PrimaПерад 1234 АпошняеUltima

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •