Мне ніхто не дапамагае? Ва ўсякім выпадку, я спрабаваў карту, і вы нізкіх коштах, не паліць, але пасля 3000, здаецца, цягнік ў вугалю
Мне ніхто не дапамагае? Ва ўсякім выпадку, я спрабаваў карту, і вы нізкіх коштах, не паліць, але пасля 3000, здаецца, цягнік ў вугалю
я праверыў вашу карту ? логіка ? няправільна.. паліць шмат! есць з крокам у выпадку.. успомніце некаторыя рэчы, тыпу ўпырску, парз , праверылі ціск турбо, як працуе цяпер, выкарыстоўваючы гэтую карту? зрабіце некалькі часопісаў і mettiilo тут
тэст з интерполяцией ад 50% - 14 і 10, а затым спрабуе кіраваць толькі там, дзе ў табліцы кажа вам, NAN, то скажыце мне,
выбачайце, фабіа, не разумею, аб чым ты мяне папрасіў зрабіць
Не столькі праблемай часоў далекіх..
але фазы ўпырску..
cio? вы впрыскивать пасля мертвай кропкі і сгорите дызель лішняга..
"адзінае, што стаіць паміж вамі і вашай мэтай з'яўляюцца********* працягвае распавядаць аб тым, чаму вы не можаце дасягнуць яго."
Я хацеў сказаць менавіта гэта cinqueturbo, што працягваю ўводзіць нават пасля i'll пмс, я павінен зразумець, дзе паменшыць, а дзе павялічыць
калі вы ведаеце, выкарыстоўваць добра ecm-я табе ўжо сказалі, так што ў пасце вышэй ад інфармацыі, якую я даў вам вырашыць праблемы,
Я ніколі не выкарыстоўваў interpolarizzazione, давайце паглядзім, калі я зразумеў, вы кажаце, interpolarizzare восяў ад 50 %? І тое, што 14 і 10 выбачайце, але я ніколі не зменены, то не маглі б вы быць трохі больш канкрэтным. Фабіа яшчэ раз дзякуй за вашыя парады і, што я навічок
Калі вы робіце l інтэрпаляцыі выходзіць табліца з надпісам : nan ў два поле гэта экю, якія я ведаю, трэба даць значэння, наадварот, тыпу на 14% да 10%, напрыклад, паспрабуйце яго і дайце мне ведаць, націснуўшы спачатку крокам, а затым %
Даруй, толькі потым крычы скрынкі, якія першапачаткова вам даваў адмоўны паспрабуйце яго і дайце мне ведаць
Апошні раз рэдагавалася leandro89; 27-08-2014 да 18:49
прывітанне, хлопцы, калі я магу даць вам мой погляд, я не згодны ў рэжым рэдагавання ажыццяўляецца на карту...абмежавальнікі крутоўнага моманту, не я іх факты такім чынам час, калі менавіта вы хочаце іх змяніць partirei дзесяціны крывой, то...то вы вы бачылі, колькі prex rail і, як turbo вы далі?я б сказаў, што вы ледзь-ледзь занадта высокі, геаметрыі, вярніце яго на врі.....што тады ? мой маленькі савет..