-
СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
і асабліва кошт ? занадта нізкая ў параўнанні модуль нармальнага якасці
-
У прынцыпе, модулі, якія чапляюцца у вас датчыкі тып модуля marelli, могуць прынесці шкоду?
-
СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
многае залежыць ад ступені ўмяшання, якія прапануюць, іх мэта ? знізіць сігнал ад датчыкаў rail і турбонаддувом, мяркуючы, да эбу, што ціск, ўступілі ў сілу ніжэй нармальнай і, адпаведна, эбу кампенсуе гэты разрыў aumentandole, pi? ? паніжаць сігнал, тым больш ціск, звыш вызначанай мяжы не пу? у любым выпадку ісці, чаму? эбу пераходзіць у recovery, але gi? avvicinadosi да гэтага парога вы рызыкуеце мець праблемы ў доўгатэрміновай перспектыве
-
Я, назіраючы за magneti marelli для 500 Abarth turbo бензін пу? зрабіць шкоду?
-
СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
мы не можам ведаць, неабходна вымераць максімальныя велічыні ціску, атрыманыя пасля яго мантажу і параўнайце з тымі, карту зрабілі, як вы павінны
-
Я думаю, што прыбыцце каля 1,5 супраць 1,2
-
выбачайце, есць пытанне... колькі каштуе гэты модуль?
не прынялі пад увагу супастаўленне а?
-
гэтыя формы, вядома, я прыйду прадукцыі ў кітаі, напрыклад, за 1 еўра за кг, гэта яны па вельмі нізкай цане.-
-
Ад на 400 была альтэрнатыва plug-and-play на карту майстэрні мне гэта раіў, чаму? Marelli супрацоўнічае з Abarth
-
па гэтай цане я б сказаў, супастаўленне бяспечна
некалькі гадоў таму я купіў модуль для дызельнага паліва, не з танных, на самай справе каштаваў 360 €
нават меў магчымасць? наладзіць дзве карты пераключэння ціску турба-і чыгуначных
але ne pi? ne менш ен мог дзейнічаць толькі на гэтыя два параметру, і, каб аўтамабіль прыстойна я павінен быў наладзіць яго даволі высокі, мяжа recovery
таму на практыцы, калі schiacciavo дросельнай моманты мне выйшлі алоўкі выхлапных столькі дыму рабіў
было відавочным, што ен працаваў цалкам з параметраў, але для сілы, рэгуляванне было занадта груба і, акрамя таго, калі я іп? нізкі эфект быў не вельмі прыкметны
дадатковыя модулі для бензіну, я ніколі не спрабаваў, але пры ўмове, што гэтыя рухавікі-й? адчувальныя да розных параметрах асабіста я б не стаў давяраць занадта
Пазнакі для Гэтай Дыскусіі
Запіс
- Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
- Ты вы не можаце адправіць адказы
- Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
- Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
-
Правілы Форума