У Scodifica ты толькі з эмулятарам у некалькі еўра...
У Scodifica ты толькі з эмулятарам у некалькі еўра...
[COLOR="#FF0000"][FONT=Comic Sans MS][FONT=Arial Black]Сумнявацца ў сабе, гэта першы прыкмета інтэлекту[/FONT][/FONT].[/COLOR]
няма рага гэта можна зрабіць нават без эмулятара есць гісторыя замены 24c02 і падняць ножкі 7 і cortocircutarlo 8 то збіраліся разрэзаць два правады
у той час як іншыя будуць па-ранейшаму кажам пра нас, мы ўжо вырашылі праблему
GARAGE0864 ԼЄƓЄƝƊƛƦƳƧԼƛVЄ
НЕ ведаў!!!!
але лепш зламаць значна скрынкі????
[COLOR="#FF0000"][FONT=Comic Sans MS][FONT=Arial Black]Сумнявацца ў сабе, гэта першы прыкмета інтэлекту[/FONT][/FONT].[/COLOR]
і бздура, зменіце e2p ,напішыце fail immo off , падніміце pin 7 і ло пакладзеце ў кароткія з 8, так як трэба нічога перапісваць .
вам эканомію грошай x lemulatore.
вы аўтамабіль стары кіне грошы ў эмулятар
http://www.professionalchiptuning.ne...ult-vt725.html
у той час як іншыя будуць па-ранейшаму кажам пра нас, мы ўжо вырашылі праблему
GARAGE0864 ԼЄƓЄƝƊƛƦƳƧԼƛVЄ
вы faro ведаць, я купіў e2p 24c16 проста прыбыцце тэкст і ўсе, тое месца, выніку, а таксама некалькі фота, калі я ? дазволенае месца-файл, па меншай меры, даем працу тым, хто ў ей мае патрэбу
хто-небудзь ведае, што з змяненнем e2p затым працягваюць гарэць індыкатары, і калі ў вас паўсталі праблемы ў дыягностыцы?
вы падкажыце, а на гэтай scodifica, усе ? паспяхова замяніўшы 24c02 з 24c16 адпаведным чынам запраграмавана ? зроблена 3 змены на блок кіравання, як паказана ў immodec 3.2 калі каму-то трэба месца, файл для загрузкі і фатаграфіі змяненняў.
дзякую ўсіх за парады, праблема вырашана
прывітанне, special..у мяне scenic ke дзверы блок кіравання, як твая.., то мне дзве прамыя, дзякуй..