Старонка 2 з 2 PrimaПерад 12
Вынікі ад 11 да 15 15 -

Абмеркаванне: defap mercedes sprinter 3.18 cdi

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2014
    Паведамленні
    259
    Я растлумачыў, сабакі.... я Спадзяюся, вы разумееце, ж.....

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (FO)
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Паведамленні
    483
    пасля некалькіх спроб ? загружаны файл врі з dpf судзімы як раз (не чысціць dtc ne пост (ін'екцыі), што ecusafe (ачысціць усе, але гарыць кантрольная лямпа для сістэмы рэцыркуляцыі ог актыўная), а затым апрацоўваецца пасля выдалення сістэмы рэцыркуляцыі ог (індыкатар не гарыць, але dtc міргае ў блок, не неадольны) з egr адкрыты на 6,8% фіксаваны.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di sno74
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Паведамленні
    641
    Давайце забудзем Раз і Ecusafe на гэтыя ecu mercedes лепш зрабіць працу добра...........
    Спачатку скінуць усе Значэнні fap і прыгожыя прымусовай рэгенерацыі, то файл усе зроблена правільна і вам рэкамендую сэрвіс онлайн вам скажу, што з досведу, гэтыя, калі вы не вельмі добра робіце, вы вяртаецеся назад сродкам, з дапамогай светлавой і reovery.............

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (FO)
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Паведамленні
    483
    прывітанне Sno ўжо і зроблена ў фургон і прыехаў у майстэрню, што не магла перамяшчацца ў плоскасці, як былі забітыя fap, а затым рэгенерацыі neache казаць пра гэта, - параметры, якія я мог бы скінуць іх, я зноўку ўсе, і, як я паўтараю, у цяперашні час збіраецца cos? і я трымаю яго на маніторынг, то, калі мне дар? праблемы будзеце бачыць?, я ведаю, ужо? паслугі, якія ад форуму, так як я даў іх для некаторых ecu, што менавіта " не " я мог бы n? я ведаў, што мне рабіць, і я выявіў сябе вельмі добра, прывітанне Сіска

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Болга
    Socmel
    Паведамленні
    0
    а адказ вельмі правільны

Старонка 2 з 2 PrimaПерад 12

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы