-
l памылка p2563, не адносіцца да змазкі падшыпнікаў турбакампрэсара, але з болем у эксплуатацыі,як я вам ужо казаў, калі сістэмы рэцыркуляцыі ог ? адменена добра правярае сістэмы наддува (трубы,дэпрэсіі,электра клапан кіравання,прывад,макс ціск і геаметрыі) праблема павінна быць у гэтых рэчах.
-
СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
Ідэальны.. Калі вы кажаце мне наддува пу? быць, што гэта памылка ? як дадатковы модуль???
-
калі дадатковы модуль ? ўсталеўваюцца на сістэмы наддува (модуляў c? ne-розныя віды).
тады што ? проста выдаліце яго і паспрабуйце, калі l памылка.
-
СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
Гэта дадатковы модуль ? усталяваны датчык rail
-
калі ўсталявана на датчык rail не можа прывесці да такой памылцы,калі вы хочаце быць упэўнены на 100%, то выключыце і паглядзіце.
-
Вазьмі бяспечна, і ен ужо? адбывалася, што-то накшталт me xo на грузавік man быў усталяваны на датчык prex rail я nn я ведаў, даваў prex турбіны і высокая prex rail і truk ен апускаў, калі я падняў кабіну, я зняў яе і ўсе ок!!! X турбіна я думаю, што калі б яна была вельмі сухі, і ў гэты час ен зрабіў дрэнны канец
-
СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
2014080814230600.jpg2014080814230701.jpg2014080814230700.jpg
Гэтыя фатаграфіі, што я не магу бачыць, але я 165 паведамленняў.. модуль agg ? у т спорт ? Wi-fi заўседы працаваў добра, пяро ? цяпер мы пераходзім да прыгожым карту і ? усталеўваецца на рэйку..
Хто-то казаў праверыць трубы C...? поршань, што робіць і gi? іх каля турбіны ? цяжкі іржавы і цыркулюе не ведаю, калі ? клапана ў дэпрэсіі.. ў Чым ? трубка-рыбная лоўля алею з картэра?
-
СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
2014080817214200.jpg
Я думаю, pierburg, хто-небудзь ведае, як паспрабаваць?
Пазнакі для Гэтай Дыскусіі
Запіс
- Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
- Ты вы не можаце адправіць адказы
- Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
- Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
-
Правілы Форума