Старонка 2 з 2 PrimaПерад 12
Вынікі ад 11 да 15 15 -
    Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2014
    Болга
    маргера, венецыя
    Паведамленні
    50
    ecusafe і жарт як раз...наадварот,можа нанесці шкоду....я бачыў, што існуе магчымасць атрымаць адлюстраванне proffessionale тут,у гэтым форуме,я думаю, за дадатковую плату,лепш звяжыцеся з адміністратарам,або знайсці які-то чалавек, які выкарыстоўвае добра winols для modifficare свой фап,зачыніць egr, а таксама дадаць некалькі конскіх сіл...і cossi sarrai рады, full

у супастаўленні tabelare ў ecm titanium,гледзячы на вашу actuale карту,як і максімальнае значэнне ціску turbo?

я не магу спампаваць файл для verrifica...знайсці які-небудзь адзін, каб зрабіць veriffica turbo map з тытанам, калі вы не ведаеце, што рабіць...

з psa diagbox затым verifficare з дыягностыкі рухавіка, калі fap і яшчэ...і потым у bsi...

з якой інструмент на ложак ori файл?калі mpps не ок, таму што lege толькі 50% soft,і можа быць не чытаў dpf...kess або bdm закона full
    Апошні раз рэдагавалася leandro89; 11-08-2014 да 08:41

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Палерма, сіцылія
    Паведамленні
    1,128
    за тое, што ведаю я, на edc15c2 ecusafe працуе добра, трэба падправіць файл, калі ў вас есць адмовы ў які-то датчык

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2013
    Паведамленні
    266
    нават я ведаю, што ecusafe добра працуе на іх, нават, чаму? на іншых форумах, асабліва французы выкарыстоўваюць ecusafe для 406 2.2 без праблем. На жаль, я не ведаю, куды біцца галавой, механік, з якім я сумесна праверылі ўсе, пусты, elettrovalvle, геаметрыі, etc m да гэтага часу знайшоў толькі цаўе, якое кіруе swirl маршрут, і ен паклаў дроту. Я паняцця не маю, якая problemam робіць гэта пасля такога-то колькасці км выкарыстання, на любой хуткасці

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Палерма, сіцылія
    Паведамленні
    1,128
    Citazione Першапачаткова Напісаў амін Visualizza Messaggio
    нават я ведаю, што ecusafe добра працуе на іх, нават, чаму? на іншых форумах, асабліва французы выкарыстоўваюць ecusafe для 406 2.2 без праблем. На жаль, я не ведаю, куды біцца галавой, механік, з якім я сумесна праверылі ўсе, пусты, elettrovalvle, геаметрыі, etc m да гэтага часу знайшоў толькі цаўе, якое кіруе swirl маршрут, і ен паклаў дроту. Я паняцця не маю, якая problemam робіць гэта пасля такога-то колькасці км выкарыстання, на любой хуткасці?.
    за тое, што я ведаю, гэтыя машыны маюць той недахоп, што яны ламаюцца трубы, дэпрэсіі, так бы мовіць, варта праверыць іх па адным, а затым праверыць, калі машыну ў рух, працуюць розныя клапаны

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2013
    Паведамленні
    266
    20140805_090629.jpg

Вось памылка з'яўляецца з lexia, кожны раз ? тое ж самае.

Старонка 2 з 2 PrimaПерад 12

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •