Старонка 2 з 3 PrimaПерад 123 АпошняеUltima
Вынікі з 25 11-20

Абмеркаванне: Ціску Common Rail

Прагляду " Гібрыд"

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2014
    Паведамленні
    13
    таксама я ўспомніў, есць такое, але не памятаў функцыі дакладным, але ўспомніў, дадзеныя, якія былі, напрыклад
    вынік ? гэтак жа, мы smadonniamo столькі за карту, што ў мэтах практычнай не мае асаблівых эфектаў.. Нават, здаецца, што павелічэнне ціску панізьце PM дзякуй ўздыме EGT, таму імкнемся крыльчаткі і проста..

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Паведамленні
    119
    Citazione Першапачаткова Напісаў fil89n Visualizza Messaggio
    таксама я ўспомніў, есць такое, але не памятаў функцыі дакладным, але ўспомніў, дадзеныя, якія былі, напрыклад
    вынік ? гэтак жа, мы smadonniamo столькі за карту, што ў мэтах практычнай не мае асаблівых эфектаў.. Нават, здаецца, што павелічэнне ціску панізьце PM дзякуй ўздыме EGT, таму імкнемся крыльчаткі і проста..
    амаль я раблю праверку, пастаўлю ori карту ціскаў, і я бачу, што адбываецца. я трымаць вас у курсе

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2014
    Паведамленні
    13
    Я заўважыў, менш reattivit? у адтуліны, хутка і трохі менш вібрацыі і шум..
    Потым я пайшоў на драйвер wish, я даў яму +2% ад 50% да 70%, ад 1500 да 3500,а ў мяне машына практычна тое ж, як і дазавання..

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2013
    Паведамленні
    162
    Павышэнне ціску ? апошні штрых, вы ў стане атрымаць добрую працу, нават з rail арыгінал.
    У шматлікіх дыскусіях, калі яны ? казаў, і многія змогуць даць вам пацвярджэнне.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di polini
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Болга
    NA
    Паведамленні
    419
    пры павелічэнні колькасці? паліва ўпырскваецца ? рэкамендуецца таксама дапамогуць спаліць яе... тады ўсе залежыць ад таго, што вы хочаце атрымаць

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Паведамленні
    106
    Звычайна не дакранаюся ціску ў рампы-за праблем на помпа высокага ціску.. але калі вы хочаце зрабіць поўную карту па ўсім я думаю, што гэта ад дотыку ў пэўных межах, вядома, варта затым перамясціць абмежавальнік ціску ў магістралі rail..

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Паведамленні
    310
    паўтараю......для змены ў нашай ****лло я не дотыку.....? ужо высокае яго..... але толькі, калі з'? недахоп паліва да фарсунак

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Паведамленні
    168
    Мая кропка карту rail зроблена ў 1430 мяне назад у recovery

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Паведамленні
    310
    Што motorizzazzione?