я, аднак, выкарыстанне гэтай формулы:Градусы=пра/мін*6*T
Es: 684 microsec да 3500 абаротаў
Градусаў = 3500*6*684/1000000 = 14,3 градусаў
я, аднак, выкарыстанне гэтай формулы:Градусы=пра/мін*6*T
Es: 684 microsec да 3500 абаротаў
Градусаў = 3500*6*684/1000000 = 14,3 градусаў
Матацыкліст, не стварае чэргаў, нават у машыне...
у automoblista стварае чэргі, нават у руху...
фактар 0.023437 толькі для кні ? чаму? я выкарыстоўваю яго для пераўтварэння нават зша... але, магчыма, памыляюся![]()
ок пераўтварыць нават мікрасекунды....
але гэтыя, як іх ператварыць у градусы??
калі я не памыляюся, то : us * 0.023437 павінна даць у градусах або, па крайняй меры, ад DAMOS у SOI ? cos
таму, падводзячы вынік, калі ты ў карту час для 300 бар і 1 мм3 iq у вас дзесятковы значэнне, 824 шляхам пераўтварэння ў адпаведнасці з фактарам 0,023437 тэрмін для ін'екцый толькі мм3 паліва ? 19,3 градусаў??
мне здаецца, tantini так мала, дызель....
згодны.....
я выкарыстоўваю кошт, што я зрабіў я ў маей галаве, што я свой жа вынік, а ? вельмі вельмі доўга...потым бяру кручэння экзамен : 3500 і раблю-> x(час у секундах, для "праехаць"стане) = ((1/3500 )/360)*60 = 0.047 зша прыкладна ... вынік адпавядае 1 ступені ў тых спіной, а затым, каб ведаць, на колькі градусаў я магу на гэтай хуткасці я раблю прапорцыю 0.047 us(часу):1(ранг) = 684us(час) : x(у градусах, якія мяне цікавяць) ...x = 14,4 градусаў....затым мунро дзякуй за вашу формулу, ты выратаваў мне жыцце![]()
але асноўная праблема ? што ў карты duration я не бачу кручэння на восях, але ціску ў рампы і дызель, то як я магу выкарыстоўваць формулу, не ведаючы майго вала рухавіка, колькі гэта будзе хутка ? я думаў зрабіць выснову абаротаў у залежнасці ад ціску ў рампы улічваючы, што c'? у спецыяльную карту, з якой я магу бачыць, на колькі абаротаў адпавядаюць пэўныя ціск...? правільна мае развагі ? дзякуючы dell дапамагчы мне
мне, гаворка не пераконвае мяне яшчэ.
дата вачэй у файл, у дадатак,
змяшчае мадэляванне выраблена з excel пераўтварэнні, з вашага формулы i ступені duration.
я паставіў поле, змяняюцца абароты, ці бачыце вы
prova_convertitore_tempi.zip