Старонка 2 з 2 PrimaПерад 12
Вынікі з 11 па 19 з 19

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    143
    таксама мне здаецца вельмі дзіўным, што гэтыя дзве рэчы звязаныя...упэўнены, што вы не працуе, калі ты адключыў датчык выдатку паветра?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di macinische90
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2014
    Паведамленні
    172
    Citazione Першапачаткова Напісаў maik_93 Visualizza Messaggio
    таксама мне здаецца вельмі дзіўным, што гэтыя дзве рэчы звязаныя...упэўнены, што вы не працуе, калі ты адключыў датчык выдатку паветра?
    Няма дарагой машыны, гэта добра, і паколькі я deb зламаў, дакладна не пу? пайсці, што лепш, таму што цяпер я заўседы счытвае 1200 ? значэнне max

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Паведамленні
    32
    прабачце, але калі вы пішаце, трэба, па меншай меры, сказаць, што машыну мы кажам, аднак, як правіла, і' выключальнік счаплення, што есць праблемы

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Насельніцтва
    Паведамленні
    329
    круіз-для працы неабходна ведаць колькасць? паветра, што электрарухавік працуе глытання, для таго, каб вылічаць і кантраляваць уладу, каб выдаваць максімум.
    калі датчык выдатку паветра не працуе, круіз не можа? працаваць, чаму? ен прапускае сігналы з базы, каб праверыць яго працу, каб пытанне бяспекі аўтамабіля.
    і не толькі круіз не ідзе, але нават магчымае esp або asr або сістэма прамывання пароў бака, ne адаптацыі смесеобразования.
    вас, здаецца, што аўтамабіль ідзе аднолькава добра, але вы падарожнічаеце з адлюстраваннем recovery, падыходзіць для польз-й? элементарныя аўтамабіля (як раз досыць, каб прынесці дадому )

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Паведамленні
    1,825
    Citazione Першапачаткова Напісаў sergiot Visualizza Messaggio
    круіз-для працы неабходна ведаць колькасць? паветра, што электрарухавік працуе глытання, для таго, каб вылічаць і кантраляваць уладу, каб выдаваць максімум.
    калі датчык выдатку паветра не працуе, круіз не можа? працаваць, чаму? ен прапускае сігналы з базы, каб праверыць яго працу, каб пытанне бяспекі аўтамабіля.
    і не толькі круіз не ідзе, але нават магчымае esp або asr або сістэма прамывання пароў бака, ne адаптацыі смесеобразования.
    вас, здаецца, што аўтамабіль ідзе аднолькава добра, але вы падарожнічаеце з адлюстраваннем recovery, падыходзіць для польз-й? элементарныя аўтамабіля (як раз досыць, каб прынесці дадому )
    усе дакладна вы забыліся сказаць, што на гэтых debimetri жа есць датчык тэмпературы всасываемого паветра, і затым, адводзячы яе ў бок эбу ведае яшчэ менш.
    уга ---- прэзідэнт A.E.P.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Насельніцтва
    Паведамленні
    329
    Citazione Першапачаткова Напісаў ugoboss Visualizza Messaggio
    усе дакладна вы забыліся сказаць, што на гэтых debimetri жа есць датчык тэмпературы всасываемого паветра, і затым, адводзячы яе ў бок эбу ведае яшчэ менш.
    ок, я забыўся, ен таксама ставіць нас на яе.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di macinische90
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2014
    Паведамленні
    172
    Як я і думаў...слухайце, sergiot, як я магу не марнаваць лішніх грошай, купляючы новы deb? А калі няма ? ен? З датчык выдатку паветра адлучэння машына будзе скаваны да 2700 абаротаў, потым развязвае замест CN deb стаката 1500... deb л я чысты ? выдатна, і volvola сістэмы рэцыркуляцыі ог ? зачынены праз карту...

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2013
    Паведамленні
    99
    але тое, што аўто вы кажаце?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    prov пескароў
    Паведамленні
    392
    riesumo гэта абмеркаванне, прашу прабачэння, я пацвярджаю, MAF, і гэта звязана з крузом, з MAF адключэння ECU не выдае эксплуатацыі круз, а таксама ад дыягназу значэння есць, т. к. выкарыстоўвае табліцу пераўтварэнні MAP>MAP, якія я яшчэ не знайшоў, дзе ен знаходзіцца, таму колькасць паветра разлічваецца ў залежнасці ад ціску турбо, я кажу пра EDC16C39 FIAT LANCIA ALFA, калі хто-то ведае, што-то там засвяціцца
    Магутнасць і нічога без кантролю

Старонка 2 з 2 PrimaПерад 12

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •